Teen Mom Young + Pregnant: moeder ONTPLOFT tijdens babyshower!

Na Teen Mom OG en Teen Mom 2 is er nu een nieuwe serie rondom vijf tienermoeders en al hun drama. In Teen Mom Young + Pregnant volgen we de zwangere tieners Ashley, Brianna, Jade, Kayla en Lexi en hun vriendjes/exen. Mocht je denken al genoeg Teen Mom-drama in je leven te hebben dan geven wij je nu 5 redenen waarom je deze nieuwe serie ook niet mag missen!

1. Partygirl Ashley (20) haar leven stond op haar kop toen ze erachter kwam dat zij en vriendje 'Bar' in verwachting waren. Naast veel ruzie's met Bar's moeder, maakt Ashley zich vooral zorgen over haar bevalling die langer dan 38 uur duurt en voor complicaties zorgt.

2. Brianna (17) is samen met transgender Danae en raakte zwanger van een ex toen zij en Danae even uit elkaar waren. Hun baby is geboren met een afwijking en dat zorgt voor extra veel stress en zorgen voor het jonge tienerstel.

3. Jade (21) heeft na haar bevalling constant ruzie met haar gameverslaafde en werkloze vriendje. Ze besluit samen met haar baby het huis te verlaten maar hoeft ook niet op steun van haar ouders te rekenen.

4. Kayla (18) staat op het punt van bevallen maar heeft al weken niets van haar vriendje gehoord. De stress hiervan met daarbij het bijna moeder worden zorgt ervoor dat het voor Kayla even allemaal te veel wordt.

5. Lexi (17) was een populair meisje dat door haar zwangerschap door iedereenuit het kleine conservatieve stadje waar ze woont, wordt genegeerd. Samen met haar ex Kyler proberen ze er het beste ervan te maken maar zelfs het kiezen van de babynaam zorgt al voor zoveel stress dat ze besluiten lootjes te trekken.

Hieronder check je vast een sneak peek van Ashley's babyshower, die één groot drama wordt wanneer Bar's moeder ontploft...

Teen Mom Young + Pregnant zien? Elke maandag om 21:30 check je een nieuwe aflevering op MTV!

Vanavond zie je aflevering 6, voorbereid aan de aflevering beginnen? Kijk dan aflevering 5!