Charlotte Crosby verwijdert alle Stephen Bear-tattoo’s

Charlotte Crosby heeft het hoofdstuk met haar ex Stephen Bear helemaal afgesloten. Het ex-presentatieduo van Just Tattoo Of Us had een tattoo bij elkaar laten zetten tijdens het programma. Uiteindelijk liep Charlotte met een tattoo van een halve beer (Stephen 'Bear') en een halve cheetah (omdat ze had gecheat/vreemd was gegaan met haar eerdere vriendje...). Ook hadden de twee een tattoo, van wat een vis moest voorstellen, bij elkaar gezet. En laat Charlotte daar nou nét heel erg spijt van hebben...

Eind 2017 ging de relatie tussen de JTOU-presentators namelijk stuk en toen liep Charlotte dus ineens rond met twee tattoo's die haar elke dag deden denken aan ex-vriendje Stephen. Naast dat de tattoo's ook niet supermooi waren, wilde de ex-Geordie absoluut geen levenslang aandenken meer hebben aan Bear.
 
Charlotte besloot daarom om, net als de tattoo's van haar eerdere vriendje Mitch, alle tattoo's die met Stephen te maken hadden te verwijderen. Ondanks dat ze ondertussen al wist hoeveel pijn deze ingreep zou gaan doen, heeft ze het boek met haar voormalig co-presentator nu volledig gesloten door de pijnlijke behandeling te ondergaan... OUCH!

Of Charlotte in de toekomst weer impulsieve tattoo's van liefjes laat zetten is nog maar de vraag. Volgens ons hoeven we in ieder geval niet bang te zijn dat ze de naam van nieuwe co-presentator Scotty-T ooit op zichzelf laat tattooeren. De twee zijn en blijven hoogstwaarschijnlijk alleen bf's... ;)
 
Zien hoe andere mensen elkaar laten tattooëren zonder dat ze weten wat het resultaat wordt...? Kijk elke donderdag om 21:30 een nieuwe aflevering van Just Tattoo Of Us op MTV! Gemist? Klik hier om de afgelopen afleveringen van Just Tattoo Of Us terug te kijken.