‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Chocolate Mousse (Aflevering 3)

We weten natuurlijk allemaal dat Famke Louise megahard gaat (en dat ze inmiddels officiële BN'er in de TV Kantine is ;)), maar er is ook nog iets wat jullie nog niet wisten: ze heeft namelijk ook de kookskills.
 
In aflevering 3 van Let's Ketchup maakt de zangeres samen met MTV hosts Kay Nambiar en Rose Bertram een heerlijke Vegan Chocolate Mousse. Begint het al je mond uit te lopen? Precies, hieronder het recept om dit té lekkere toetje vandaag nog te maken:

Wat heb je nodig?
 

  • 1 deel kikkererwtenvocht
  • 1 deel pure smeltchocolade
  • 1 eetlepel maplesiroop 
 
 
Wat moet je doen?
Smelt de chocolade, voeg je maplesiroop onder en meng dit rustig onder je opgeklopte kikkererwtenvocht. Verdeel in potjes en laat gedurende één uur staan in koelkast. Heerlijk met verse aardbeien.
 
Smelt de chocolade, au bain-marie. Voeg dan de maplesiroop toe en meng dit rustig door. Giet het vocht uit het blikje kikkererwten in een kom en mix dit tot het een stevige mousse wordt. Meng vervolgens de gesmolten chocolade door de mousse. Schep het chocolademengsel in vier kleine glaasjes en plaats ze minimaal één uur in de koelkast. Et voilà!