MTV News Recap: Week 45

Van Kendall Jenner's halloweenfeest tot Priyanka Chopra Jonas' wardrobe malfunction, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 2 november 2020

Kendall Jenner viert haar 25e verjaardag in stijl met een Halloweenfeest ter ere van haar verjaardag waarbij veel sterren aanwezig waren. Ze feestte met haar beste en meest geliefde vrienden, waaronder zusjes Kylie en Kim, en een heleboel bekende vrienden. Op de gastenlijst stonden Doja Cat, Justin Bieber, Jaden Smith en nog veel meer.Er werden geweldige kostuums gedragen, zo was Kendall was verkleed als Pamela Anderson in Barb Wire, Kylie Jenner ging als een koningscobra, Winnie Harlow als Frankenstein's bruid en Saweetie als Mystique van X-Men. Maar het beste kostuum van de avond was The Weekend's ongelooflijk eerbetoon aan The Nutty Professor.

Dinsdag 3 november 2020

 

John Legend en Chrissy Teigen hebben nu matching "Jack" tattoos als eerbetoon aan hun zoon die zij tragisch genoeg verloren met 20 weken. Tattoo-artist Winter Stone deelde een foto van de nieuwe tattoo van het koppel met een lieve tekst. Chrissy deelde ook een emotioneel bericht nadat haar vrienden bloed hadden gedoneerd om de "7 pints" te vervangen die ze in het ziekenhuis had gekregen, ter nagedachtenis aan Jack. Ze schrijft dat ze overweldigd is door haar vrienden en dat ze intens veel van ze houdt.

Woensdag 4 november 2020

 

Kim Kardashian West heeft een onwijs schattige video gedeeld waarin ze haar neefje Reign Disick ondervraagd over hoe oud ze eruit ziet. De vijfjarige Reign gaf eerst een antwoord waar Kim duidelijk blij van werd: hij zei dat ze eruit zag alsof ze 26 jaar was. Maar toen Reign zich bedacht, werd Kim iets minder blij. Hij vond namelijk toch ineens dat ze eruit zag als haar ware leeftijd - 40 jaar dus. Uiteindelijk kreeg Kim het antwoord waar ze op hoopte toen Reign zei dat ze eruit zag als 26. Kim, voor ons zie je er geen dag ouder uit dan 26 hoor.

Donderdag 5 november 2020

Matthew McConaughey heeft het telefoonnummer van Shawn Mendes en zijn kinderen zijn héél jaloers op hem. Matthew onthulde de onverwachte vriendschap nadat Shawn gespot werd terwijl hij Matthew's nieuwe biografie 'Greenlights' aan het lezen was. Matthew vertelde dat zijn kinderen grote Shawn Mendes-fans zijn en dat ze niet konden geloven dat hun vader het telefoonnummer van de zanger had. Vervolgens vertelde Matthew dat zijn boek, Greenlights, het meest persoonlijke en meest "waardevolle kunstwerk is dat ik ooit heb uitgebracht". Klinkt goed hoor, maar vertel ons nog eens wat meer over Shawn's telefoonnummer...

Vrijdag 6 november 2020

Priyanka Chopra Jonas schaamt zich nog steeds voor een 'wardrobe malfunction' toen zij Miss World 2000 werd. Ze vertelde over het supergênante moment tegen People Magazine. Ze onthulde ook de slimme manier waarop zij ermee wist om te gaan. Vervolgens vertelde ze openhartig over hoe ze zelfverzekerder is geworden als vrouw naarmate ze ouder is geworden. En ze gaf toe dat dat betekende dat ze zich niet altijd had voorgesteld dat ze zou trouwen, maar dat Nick Jonas dat helemaal veranderde. Wij zijn eerlijk gezegd zo blij dat ze samen zijn gekomen – we zijn dol op hun relatie!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).