MTV Push december 2020: Leer 24kGoldn beter kennen

Golden Landis Von Jones, ofwel 24kGoldn, is pas 20 jaar oud en nu al een wereldster. De rapper en singer-songwriter uit San Francisco pakte eind 2019 al meteen platina met zijn allereerste single "Valentino" en sloot het jaar af met de release van zijn EP DROPPED OUTTA COLLEGE die meerdere weken op #1 in de Billboard Heatseekers Chart stond.
 
De EP bevatte onder meer de hit "City Of Angels" die in meer dan 40 Spotify Viral 50-hitlijsten stond en tot nu toe meer dan 400 miljoen wereldwijde streams behaalde. De naam van de EP kwam niet zomaar uit de lucht vallen; Goldn is daadwerkelijk gestopt met school, omdat hij wist dat het moment was gekomen om zijn dromen na te jagen.
 
Ook in 2020 schoot 24kGoldn raak met "Mood" ft. Iann Dior. Deze track staat nu al weken bovenaan in de hitlijsten en ontving platina voor het behalen van meer dan 800 miljoen(!) streams. Goldn maakte dit jaar zijn MTV EMA-debuut met een performance van "Mood" tijdens de pre-show en hij is voorlopig nog niet klaar. Wij weten zeker dat we nog veel gaan horen van 24kGoldn en zijn dan ook onwijs enthousiast om 24kGoldn als onze MTV Push-artiest in de maand december te mogen hebben.