Meet de cast: Ex on the Beach USA

Zoals je waarschijnlijk niet is ontgaan is afgelopen zondag Ex On The Beach USA begonnen! We volgen 10 nieuwe singles en dat zijn niet zomaar je buurman of buurvrouw; het seizoen zit namelijk vol met Amerikaanse celebs. Genoeg gepraat, let’s meet the singles!

Angela Babicz

27-jarige Angela Babicz (spreek uit als ba(d)-bitch) was te zien in de Amerikaanse realityserie 'Bad Girls Club', waar ze bekend stond als de 'Queen of Mean.' Angela neemt dan ook geen blad voor de mond: "Mijn haar is nep, mijn neus is nep, mijn borsten zijn nep, maar alles wat uit m'n mond komt is 100% real!" Dat belooft wat!

Tor'i Brooks

Tor’i Brooks is gek op de dames. Bijna net zo erg als op sporten. De 25-jarige is fitnessmodel en was een atleet. Met een killer lach, buikspieren en meer charme dan hij weet wat ermee te doen is deze man de ultieme catch. Tor’i vertelt: “Ik denk niet dat ik een hartenbreker ben, maar ik breek harten.” Hmm, die logica begrijpen we niet helemaal. Misschien dat Tor’i’s ex dat beter kan uitleggen…

Faith Stowers

Faith Stowers is bekend van de Amerikaanse realityserie ‘Vanderpump Rules’ waarin ze een beruchte affaire had met één van de castleden. Dat is uiteindelijk niks geworden en nu is ze op zoek naar een nieuwe man. En de 27-jarige heeft veel in haar mars: “Ik ben grappig, sexy en stoer.” En dat laatste zien we wel terug aan Faiths verleden: ze heeft zes jaar in het leger gezeten! You better not mess with her!

Cory Wharton

In een andere MTV-show, ‘The Challenge’, stond de 26-jarige Cory Wharton bekend als de koning van de scharrels. Dat heeft natuurlijk wel een spoor van exen nagelaten... Daarbij is Cory sinds een tijdje ook vader en zoekt hij iemand die zowel van hem als van zijn dochter kan houden. Zal de zelfbenoemde player dit seizoen van zijn fouten leren als hij een ex terugziet?

Chase McNary

In de realityserie ‘The Bachelorette’ raakte het hart van hunk Chase McNary gebroken. Daarna heeft de 28-jarige volledig de “love ‘em and leave ‘em” levensstijl omarmt, maar het singleleven kan als onvoldaan voelen. Chase zoekt daarom naar iemand die hij aan zijn moeder kan voorstellen. Zal het hem lukken zijn droomvrouw te vinden met een ex in de mix?

Jasmine Goode

Professioneel danseres en voormalig cheerleader Jasmine Goode zocht naar liefde in de realityserie ‘The Bachelor’ en daarna weer in ‘Bachelor in Paradise,’ waar ze beschouwd werd als ‘Queen of Paradise.’ Helaas voor deze koningin, hebben dingen nog niet zo goed uitgepakt op het gebied van de liefde. Terwijl de eisen van de 29-jarige vrouw niet onmogelijk klinken: “Ik denk dat ik geen type heb, zolang hij maar niet platzak is.” Zal Jasmine de prins op het witte paard vinden in Hawaii?

Taylor Selfridge

23-jarige onderwijsassistent-verandert in-model Taylor Selfridge deed mee aan MTV’s ‘Are You The One?.’ Daarin won ze geen geld, maar dacht ze wel dat ze haar ware liefde had gevonden… Totdat die relatie uiteenviel. “Hij heeft m’n hart eruit gerukt, erin gestoken, zout in de wond gewreven en in brand gestoken.” Klinkt niet als een ex die makkelijk is om terug te zien…

Paulie Calafiore

Schaamteloze ladies’ man Paulie Calafiore werd bekend in de realityserie ‘Big Brother.’ Paulie zegt moeite te hebben met zichzelf open te stellen: “Telkens als ik mezelf kwetsbaar opstel, word ik gekwetst.” Maar maak je geen zorgen hoor, onzeker klinkt de 29-jarige ook niet: “Ik ben charmant, licht aantrekkelijk en heb een geweldige pik... Hmm middelmatige pik.” Juist... We zullen zien of Paulie’s exen daar ook zo over denken.

Victoria Alario

Mode influencer Victoria Alario hangt ’s zomers op de Jersey Shore en we weten inmiddels wel hoe het er daar aan toe gaat ;). De 22-jarige wil al twerkend iemands hart veroveren: “Ik werk hard, maar ik twerk nog harder.” En Victoria moet je zéker niet in de weg zitten: “Als je aan mijn man komt, dan pak ik de jouwe af.” Kortom: veel persoonlijkheid in een klein pakketje. Zal ze de ware vinden op het strand? Of zal de Shore opduiken in Hawaii en alles verpesten?

Chris Pearson

De 21-jarige Chris Pearson, AKA Creatures Ferris, is een internationale house DJ en het jongste lid van de cast. Chris vertelt dat veel mensen hem een eikel noemen, maar zijn zelfvertrouwen leidt er niet onder: “Ik zou mezelf omschrijven als: awesome, awesome en awesome.” Ondanks Chris’ grote praatjes weten we dat er een hopeloze romanticus in hem schuilt die al meerdere keren verliefd is geweest en als resultaat zijn hart heeft laten breken. Zal hij dan de ware vinden in Ex On The Beach?

Ziet ernaar uit dat dit weer een heftig seizoen gaat worden! Wat vind jij van de nieuwe cast? Kijk de eerste aflevering hier nu gratis terug en geniet elke zondag om 22:00 van een gloednieuwe aflevering.