MTV News Recap: Week 45

Je kan wel stellen dat deze week een 'emotional rollercoaster' was… We begonnen de week in rouw voor de slachtoffers van het Astroworld festival, wij wensen alle getroffen families alle liefde en sterkte toe. De rest van de week stond in het teken van liefde en familie. Wat voor Ryan Reynolds en Blake Lively hun prachtige dochters betekende, en voor Adele het terugwinnen van haar levenslust na haar scheiding door middel van haar prachtige nieuwe album. Check hier alle highlights!

Maandag 8 november 2021

Helaas beginnen we de week met verdrietig nieuws… De long awaited Astroworld festival heeft een hele nare wending gehad. Er zijn in totaal 8 geïdentificeerde overledenen na bedrukt te zijn door de massa aan fans. De slachtoffers zijn tussen de 14 en de 27 jaar oud. Travis, Roddy Ricch en Kylie Jenner zijn allemaal erg van slag en willen er alles aan doen om de families van de slachtoffers te hulp te schieten. Gecondoleerd aan alle families die getroffen zijn door deze tragedie.

Dinsdag 9 november 2021

Ryan Reynolds en Blake Lively hebben drie prachtige dochters.. en Ryan kan zijn geluk niet op. Hij vertelde dat hij bang was dat hij een jongetje zou krijgen omdat hij weet hoe het is om op te groeien in een gezin vol jongens. Hij laat weten dat hij niets anders had gewild dan zijn drie pareltjes en vindt het geweldig om een meisjes papa te zijn! Daarnaast helpt het ook mee dat zijn co-stars ook alle twee drie dochtertjes hebben, die samen gezellig naar school konden tijdens het filmen.

Woensdag 10 november 2021

Het is geen geheim dat Pete Davidson een paar van de bekendste sterren van Hollywood gedate heeft… maar wat is er dan zo aantrekkelijk aan Pete? Emily Ratajkowski verduidelijkt het even voor ons. Hij is lang, charmant, charismatisch en het beste is nog… hij heeft een goede bant met zijn moeder! Wat wil je nog meer? Er zijn natuurlijk ook roddels dat Pete en Kim Kardashian een ding zijn, maar hier houden ze beide nog even hun mondje over. De twee zijn laatst wel gespot bij een pretpark met Kourtney Kardashian en Travis Barker… was dit een dubbeldate? Of zijn het gewoon vrienden?

Donderdag 11 november 2021

Heb jij weer eens trek in een goeie roast? Nou dan heb je geluk. 23 november staat de roast van de Jonas Brothers op Netflix. Naast een goeie dosis roasts van onder andere 'superfan' Pete Davidson, kan er ook genoten worden van spelletjes en quizzes. Voor een stevige lachbui is een roast natuurlijk altijd een goeie aanrader. Ga jij het checken?

Vrijdag 12 november 2021

Adele slaat in haar nieuwste interview met Rolling Stones een emotioneel boekje open over haar nieuwe album en dus over de scheiding na een 7-jarig huwelijk… Ze vertelde dat ze zich vernederd en waardeloos voelde, iedereen vond er iets van en bemoeide zich ermee. Het was voor de zangeres een zware periode, maar ze heeft zichzelf weten te uiten in haar nieuwe album, waar een aantal emotionele tracks tussen zitten. Wij zijn trots dat Adele zo sterk is en door middel van haar passie voor muziek haar pijn weet te verwerken.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).