MTV Push augustus 2021: Leer jxdn beter kennen

Geboren in Dallas als Jaden Hossler, kreeg jxdn (spreek uit als jay-den) bekendheid op TikTok, zijn enorme aanhang zorgde ervoor dat hij doorbrak als artiest en dat was de start van zijn muziekcarrière. Zijn explosieve succes trok al snel de aandacht van Travis Barker, die hem tekende als de eerste artiest op zijn imprint, DTA Records, een wereldwijde joint venture met Elektra Music Group.

Hij releasde zijn eerste single 'Angels & Demons' in mei van 2020 dat al gauw werd opgevolgd door zijn nummer 'So What!' in juli. Beide nummer belandde in de Top 10 op Billboard's Hot Rock & Alternative Songs Chart waarbij 'So What!' piekte op nummer 20 op de Alternative Radio. Later dat jaar volgde het nummer 'Tonight' dat hij maakte met opkomende artiest iann dior. Hierin combineren ze rock met pop en rap.

Zijn rockstar status werd al helemaal bevestigd toen hij het nummer 'Better Off Dead' uitbracht. Dit debuteerde op de 9e plek in de 'Rolling Stone's Breakthrough 25' hitlijst en werd gefeatured op 'Billboard's August 2020 Chartbreaker', ook stond het op de 'Billboards 2020 annual 21 Under 21 lijst.
 
jxdn kreeg lovende kritieken van Entertainment Weekly, Alternative Press, NYLON, VMAN, Consequence of Sound, PEOPLE, Forbes en MTV, en trad op tijdens Jimmy Kimmel Live! en The Ellen DeGeneres Show. Hij won daanaast ook nog de 2021 iHeartRadio Music Award-nominatie.

jxdn heeft tot nu toe 400 miljoen wereldwijde streams en heeft meer dan 22 miljoen volgers op zijn sociale platforms. Zijn langverwachte debuutalbum 'Tell Me About Tomorrow' is nu overal verkrijgbaar, en we zijn zo enthousiast om hem als onze wereldwijde MTV Push-artiest voor augustus te hebben.