MTV News Recap: Week 5

Van Iggy Azalea die te schattige foto's deelt van haar zoontje tot de grappen en grollen van James Charles, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 1 februari 2021


Iggy Azalea deelt voor het eerst na haar bevalling foto's van haar zoontje, Onyx. Fans zijn geobsedeerd met de schattige baby en laten massaal hun liefde blijken voor de kleine. De rapper liet weten zijn leven privé te willen houden omdat ze angstig was het grote nieuws te delen. Maar dat ze zó ontzettend van hem houdt en hem niet geheim wilt houden. Iggy, wij zijn obsessed met je kleine jongen!

Dinsdag 2 februari 2021

Kylie Jenner viert de derde verjaardag van haar dochtertje Stormi en dat gaat gepaard met een hele hoop emoties. Elk jaar pakt de ster grootst uit maar vanwege "obvious reasons", aldus Kylie, vieren ze het dit jaar gewoon thuis. Het prinsessenfeest geheel met kasteeltaart, een foodtruck en een koets vol ballonnen. Natuurlijk mogen we ook niet het iconische gepersonaliseerde luchtkussen vergeten! Kylie, kunnen we je inhuren als feestplanner?

Woensdag 3 februari 2021

Cardi B brengt a.s. vrijdag een nieuw nummer uit en de fans zijn wild van haar look voor het artwork! Eerder deze week gaf ze aan dat ze binnenkort een aankondiging had en nu was het zover. Het nieuwe nummer heet 'UP' en op het artwork zien we Cardi shinen in een not-safe-for-work-outfit, geheel gemaakt van stickers! Niet alleen de fans maar haar man, Offset, was ook erg onder de indruk van de look. Wij kunnen niet wachten om de track te streamen!

Donderdag 4 februari 2021

James Charles had wat tijd over en besloot zijn bekende vrienden eens flink in de maling te nemen. Hij deed de 'I'm Busy' challenge die we kunnen kennen van TikTok. De YouTuber belde de celebs stuk voor stuk op, te beginnen met de iconische Kris Jenner die vooral verward achterbleef na zijn belletje… Ook Bebe Rexha, Lil Nas X en Iggy Azalea bleven de grap niet gespaard. De enige die hem doorhad; Kim Kardashian. Scherp van je, Kim!

Vrijdag 5 februari 2021

Gigi Hadid vertelde aan Vogue, tijdens haar eerste covershoot, over de thuisbevalling van baby Khai. Het supermodel had ervoor gekozen om de bevalling aan huis te doen zodat haar familie erbij kon zijn, vanwege de pandemie. Ze vertelde onder andere over de pijn, en hoe ze zich haast dierlijk voelde tijdens de bevalling. En hoe baby Khai opgewekt op de wereld kwam nadat Zayn Malik haar had opgevangen! Toch gaf ze aan dat ze dit niet snel nog eens zal doen, we get it Gigi.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).