FOTO'S | Teen Mom: Farrah VERVANGEN door 2 jonge moeders

Afgelopen oktober heeft Farrah Abraham, één van de Teen Mom OG's, afscheid genomen van de show. Nu heerst al heel lang de vraag; komt er vervanging? Zo ja, wie? Wij kunnen je nu verklappen welke TWEE meiden haar gaan vervangen in de show!
 
De eerste jonge moeder die deel gaat uitmaken van de Teen Mom-cast is Bristol Palin. Ze is de dochter van Sarah Palin, een bekende Amerikaanse politicus die ook onderdeel was van de Amerikaanse verkiezingen in 2008.

Bristol kreeg op haar zeventiende haar eerste baby en vormt vandaag de dag samen met haar man Levi een gezin met drie kinderen.

De andere moeder die Farrah gaat vervangen is Cheyenne Floyd. Haar ken je o.a. van The Challenge waar ze samen met haar vriend Cory Wharton aan deel heeft genomen. De twee hebben nu samen een dochter, genaamd Ryder. Het koppel heeft inmiddels al veel loyale fans en zou zelfs al begonnen zijn met filmen voor de show!
 
Verder hebben zij ook al een paar niet-zo-stille hints gedropt op social media. Op Twitter geeft vriendje Cory bijvoorbeeld aan dat het "oude", in dit geval Farrah, vervangen zal worden door zijn "nieuwe", kersverse mommy Cheyenne. Zelfs op zijn snapchat was te zien hoe ze dit goede nieuws vierde met een speciale Teen Mom-taart. Kan iemand die ook een keer voor ons maken?!
 
Volgens vrienden van het stel zijn ze helemaal niet zo gelukkig samen als ze online doen overkomen en zou het koppel inmiddels al met ruzie uit elkaar zijn gegaan.

my sweet girl 🌹 // shot by @can_seco

A post shared by CHEYENNE (@cheynotshy) on

Als het aan co-star Catelynn Lowell lag zou er geen vervanging komen: "Ze kunnen niet iemand anders in onze show brengen. Wij zijn de OG's; the Original Girls. Als je iemand anders haar plek in laat nemen, dan zijn het niet meer de originele meiden."  Verklaarde de reality ster op de podcast van Kailyn Lowry.
 
Aan al deze pre-drama en speculaties te horen is er ook bij het nieuwe seizoen van Teen Mom genoeg reden om te kijken!
 
Tot die tijd kan je je vermaken met nieuwe afleveringen van Teen Mom 2: elke dinsdag om 21:30 op MTV!