De MTV Movie & TV Awards: Greatest Of All Time

We sluiten dit bizarre en onvergetelijke jaar af met de MTV Movie & TV Awards: Greatest of All Time – een show waarin de meest iconische momenten uit de film- en televisiegeschiedenis van de jaren '80 tot nu worden geëerd.

Denk je aan iconische films, dan denk je aan High School Musical. We kennen alle dansjes en liedjes nog exact uit ons hoofd en het liefdesverhaal tussen Troy Bolton (Zac Efron) en Gabriella Montez (Vanessa Hudgens) zit nog altijd in onze harten. Daarom is het ook meer dan logisch dat onze jeugdheldin en alleskunner Vanessa Hudgens de host van de avond is.

De show is een eerbetoon aan het beste van het beste uit films en televisie van de afgelopen decennia. Van de meest geliefde acteurs en actrices tot de meest gedenkwaardige scènes. En het wordt nog beter: er worden ook exclusieve beelden getoond van de 2021 releases waar we het meest naar uitkijken!

Naast de uitreiking van de awards er ook een aantal fantastische artiesten optreden! Zo zijn er al grote namen gevallen, zoals Sia, Steve Aoki en Travis Barker.

Al met al belooft het een geweldige avond te worden, dus maak je klaar om anderhalf uur lang te genieten! De MTV Awards zie je zondag 13 december om 17:00 op MTV.