MTV Push NL mei 2021: Leer Bente beter kennen

Ondanks haar jonge leeftijd heeft Bente Fokkens, oftewel, Bente al een heel leven als artiest erop zitten. Ze heeft dan ook al met grote namen mogen werken en is er helemaal klaar voor om de wereld te laten zien wat ze in huis heeft. Wij zijn dan ook meer dan blij dat Bente onze MTV Push-artiest van deze maand is!

Je kunt haar kennen van de bekende film 'Misfit' waar ze de rol speelde van Magenta, maar haar carrière ging eigenlijk al veel eerder van start. In 2012 besloot Bente namelijk mee te doen aan The Voice Kids waar ze veel indruk maakte met haar cover van 'Lost' van Anouk.  Later speelde ze ook nog in de film 'Kappen', gebaseerd op het boek van Carry Slee, waarvoor ze de titeltrack 'Days of Old' opnam. Die titelsong is nog altijd een iconisch nummer voor een gehele generatie.

Door de jaren heen is Bente de studio ingedoken met een aantal grote namen waaronder Tim Knol, Anne Soldaat en Okke Punt. Ze heeft inmiddels getekend bij het platenlabel TopNotch en trapte haar carrière af met de single 'Ga Maar' waarmee ze ook een indrukwekkend optreden gaf op het podium van Eurosonic Noorderslag in Groningen.

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van Bente? Check hier haar artiestenpagina op Spotify of volg haar op Instagram.

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met Bente.