Emma Heesters wint MTV Push Award 2019

Eerder introduceerden we al de MTV Push Award 2019. Deze zal worden uitgereikt aan de winnaar tijdens de MTV EMA Pre Party 2019 in het WestergasTheater in Amsterdam. De award biedt Nederlands aanstormend en veelbelovend talent een platform en dit jaar is zangeres Emma Heesters de grote winnares! Zij zal aanstaande maandag een spetterend optreden verzorgen tijdens de Pre Party.

Emma Heesters was deelneemster in het programma 'Beste Zangers' en gooit al Jaren hoge ogen op YouTube met miljoenen views op haar covers. De MTV EMA 2019 jury zegt dan ook: 'Emma weet het Nederlandse publiek te verrassen tijdens haar deelname aan De Beste Zangers. Ze wist zichzelf staande te houden tussen de gevestigde namen en scoorde direct haar eerste hit met Pa Olvidarte. Haar sound is uniek en past enorm bij de huidige popcultuur in Nederland - met potentie voor succes internationaal. MTV support lokaal talent op alle vlakken zowel national als international, daarom hebben wij gekozen voor Emma als winnaar van de MTV Push Award en zullen wij haar komend jaar supporten vanuit al onze MTV platformen. Emma zal dan ook optreden als hoofdact tijdens de MTV EMA Pre Party in Amsterdam aanstaande maandag.'

Ben jij benieuwd hoe de nominees van de MTV Push Award 2019 reageerden op hun nominatie? Bekijk dan onderstaande video waar MTV host Kay de nominees verraste:

Quincy Kluivert en Johnny500

Naast het optreden van MTV Push-winnares Emma Heesters zullen nog meer artiesten voor een onvergetelijke show zorgen. Niemand minder dan Quincy Kluivert opent het event met zijn DJ-set en warmt de zaal in het WestergasTheater alvast op. DJ Johnny 500 sluit de avond af met zijn closing act.

Koen Kardashian en Rijk Hofman

Net als vorig jaar zullen MTV-hosts Koen Kardashian en Rijk Hofman ook aanwezig zijn op de Pre-Party. #Instafamous Queen Koen Kardashian zal fans een exclusief kijkje geven achter de schermen en zoekt de celebs op op de rode loper. Rijk zal tot slot exclusief verslag doen vanuit de zaal kort voordat de winnaar bekend wordt gemaakt. Dit zal live te zien zijn op ons YouTube-kanaal.

Meer nieuws over de MTV EMA? Volg ons op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube.