MTV News Recap: Week 9

Er is afgelopen week weer van alles gebeurd in de celebrity wereld. Het nieuws gemist? Geen zorgen, hier staat alles voor je op een rijtje!

Maandag 28 februari 2022

Alle sterren zagen er weer fantastisch uit tijdens de uitreiking van de SAG awards. Het doel van iedere ster is om er zo iconisch mogelijk uit te zien en ook dit jaar is dat de sterren gelukt. Selena Gomez, Lady Gaga, HoYeon Jung, Cynthia Erivo, Vanessa Hudgens, Kerry Washington, Ariana DeBose, Sandra Oh, Venus Williams, Elle Fanning en Will Smith hadden de meest iconische outfits aan.

Dinsdag 1 maart 2022

Cardi B vroeg haar dochter of ze nog een broertje of zusje wilde. Het antwoord daarop was hilarisch. Haar dochter Kulture hoefde daar namelijk geen twee keer over na te denken. Ze antwoordde daarom direct nee, maar gaf wel nog een uitleg waarom! Haar broertje is namelijk al perfect.

Woensdag 2 maart 2022

Tijdens de make-over met RuPaul's Drag Race-ster Gottmik met de r.e.m. schoonheidsproducten van Ariana Grande, liet Ariana plotseling een traantje gaan. Ze wist zelf ook niet helemaal waarom ze moest huilen. Wel was ze verbaasd over de pigmentatie van haar make-up lijn en vertelde ze waarom ze met een eigen lijn is begonnen.

Donderdag 3 maart 2022

Na een lange scheiding van wel bijna een jaar is Kim Kardashian nu vanaf 2 maart 2022 officieel vrijgezel. De achternaam West, zal nu niet meer achter haar naam staan. Kanye heeft eerder geprobeerd om de scheiding tegen te gaan, maar helaas voor hem is Kim nu toch echt single.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).