Kaj Gorgels presenteert de Nederlandse versie van ‘Are You The One?’

Rozen zijn rood, violen zijn blauw, twintig singles in een villa en slechts één is de ware voor jou… MTV's meest populaire dating show, 'Are You The One?', komt naar Nederland en niemand minder dan Kaj Gorgels zal de single mannen en vrouwen begeleiden in hun zoektocht naar de perfecte match!

Bekend van zijn hilarische typetjes, populaire podcasts en fantastische presentatieskills bij programma's als Expeditie Robinson, heeft Kaj alles in huis om de knapste Nederlandse singles bij te staan tijdens o.a. de spannende 'Match Up Ceremonies'. Hij staat dan ook te trappelen om het naar eigen zeggen 'onderscheidende datingprogramma' te mogen presenteren en om te zien of het de singles lukt de juiste match te vinden en de prijzenpot van maar liefst 200.000 euro (!) mee naar huis te nemen. Voor wie de show nog niet (goed) kent, hieronder vind alles wat je moet weten over 'Are You The One?: De Perfecte Match'.

De tien single mannen en tien single vrouwen hebben tot nu toe nog niet heel veel geluk hebben gehad in de liefde. Ze staan te springen om de ware te vinden en vertrouwen volledig op de wetenschap. In een prachtige villa onder de Spaanse zon gaan ze op zoek naar hun perfecte match die hoe dan ook in het huis rondwandelt! Door spannende Truth Booth-bezoekjes komen ze erachter wie wel of niet hun match is en tijdens de Match Up Ceremonies is het van belang om alle tien de lampen aan te krijgen door de juiste matches te maken. Lukt het iedereen de juiste match te vinden? Dan gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar slepen ze ook nog een een prijzenpot van 200.000 euro in de wacht! De vraag blijft dan ook constant: 'Are You The One?'.

De eerste aflevering van 'Are You The One?: De Perfecte Match' is vanaf 17 oktober elke zondag om 19:00 uur op MTV te zien. Kan je niet zolang wachten? Bingewatch dan vanaf 17 september hier seizoen 1 t/m 8 van 'Are You The One USA'.