MTV Push NL oktober 2021: Leer Antoon beter kennen

Hij begon als 'dj Tijn Verkerk' op dancefeestjes maar is na zijn hit 'Hyperventilatie' een hype geworden. Het nummer was niet meer weg te denken op Tiktok, de radio en stond hoog in de hitlijsten. Het gaat natuurlijk over niemand minder dan 'Antoon'. Wij staan te popelen om Antoon, oftewel Valentijn Verkerk, aan te kondigen als MTV Push-artiest van deze maand!

De 19-jarige Valentijn Verkerk was groot fan van Afrojack en Swedish House Mafia. Hij begon met het produceren van eigen, elekronische producties maar merkte dat hiphop hem toch meer trok. Met vreinden begon hij beats maken voor hiphop-tracks en begon voor de lol er overheen te rappen. Al snel besloot hij zich te focussen op een carrier als rapper.

Vorig jaar juni brak Antoon door met zijn debuutsingle 'Hyperventilatie' die nu zo'n 20 miljoen streams heeft behaald. Het nummer kwam tot stand toen hij gezellig met vrienden zat, het was eigenlijk niet de bedoeling maar bleek een hit te zijn. Zijn carriere begon op de Herman Brood Academie waar hij in contact kwam met Twan Steenhoven waarna het aanstormende talent als eerste artiest een platencontract bij Dreamteam Music tekende. Via het label bracht hij het nummer 'Hyperventilatie' uit.

Nieuw werk van Antoon staat sneller klaar dan je dacht; zijn nieuwe single 'Zo ben jij' is vandaag uitgekomen in samenwerking met ex-TP4Y zangeres Sterre. Dit is niet zijn eerste samenwerking; in zijn eerste album "De Nacht Van Ons" staat een samenwerking met Paul Sinha.

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van Antoon? Check hier de artiestenpagina van de band op Spotify of volg de groep op Instagram.

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met Antoon.