TEEN MOM-UPDATE: één tienermoeder VERLAAT de show en één OG is opnieuw ZWANGER!

Er is weer genoeg gebeurd in Teen Mom-land. Zo neemt Megan Salmon-Ferrari een break van Teen Mom UK en is één van de Teen Mom OG's weer in verwachting!

Weten hoe en wat? Lees dan even met ons mee…
 
Megan Salmon-Ferrari neemt een break van Teen Mom UK

Eerder deze maand had Megan al aangekondigd een break te nemen van de show. Megan vertelde dat ze tijd nodig had om aan zichzelf en persoonlijke projecten te werken.
Maar helaas deelde ze afgelopen week het hartverscheurende nieuws dat de moeder van baby daddy Dylan Siggers is overleden. De moeder van Dylan was een fantastische oma voor de kleintjes en het verdriet is dan ook groot bij de familie en Megan. Misschien is dit de reden voor Megan's vertrek uit de show?
 
Ook wil Megan er bij vermelden dat, vóór dat de moeder van Dylan kwam te overlijden, Megan en Dylan het niet heel goed konden vinden samen en dat dit ook te zien zou zijn in de aflevering. Megan wilde duidelijk maken dat door het overlijden van de moeder van Dylan de relatie van Megan en Dylan veranderd is en dat ze zich vooral nu focussen op het steunen van elkaar in verdrietige periode.
 
"Ik wil graag aan iedereen vragen om aardig te zijn en rekening te houden met ons tijdens deze moeilijke tijd, ik wil jullie bewust maken van het feit dat de aflevering lang geleden is gefilmd en dat onze co-ouderschap relatie veel vooruit is gegaan! We hebben elkaar hard nodig op dit moment en wij willen iedereen vragen onze privacy te respecteren zodat we kunnen rouwen gedurende deze tijd."

View this post on Instagram

I would just like to post this ahead of tomorrows episode. It’s times like these you really have to pull through as a family. In a relationship or not! As most of you will see when you watch tomorrows episode we sadly lost Dylan’s mum last week.... it’s been absolutely devastating for all of us! She adored my children as they did her! I’d just like to say can you all be kind and considerate during this hard time and to make you all aware that this episode was filmed a long time ago and since then our co partnering relationship has come a long way!! We all really need each other at the moment in time and we would ask that you all respect our privacy so we can grieve in this sad time. Again I love you all and thank you so so much for all your on going support!❤️ #teenmomuk

A post shared by Megan Salmon-Ferrari (@megansalmonferrari) on

Teen Mom OG Catelynn Lowell wordt weer moeder!

Iets vrolijker nieuws; in een nieuwe sneak-peak van Teen Mom OG is te zien hoe Catelynn haar dochter Nova verteld dat ze een grote zus gaat worden.
Inmiddels weten we dat Catelynn al 14 weken zwanger is van een meisje dat we in maart 2019 hopelijk voor het eerst gaan zien!

Gefeliciteerd Catelynn en Tyler!

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Gender reveal! Link in bio! Go to my profile and click the link!


A post shared by Catelynn Baltierra (@catelynnmtv) on


Teen Mom UK zie je iedere maandag om 21:30 en de nieuwe afleveringen van Teen Mom OG check je wekelijks vanaf dinsdag 9 oktober om 21:30 op MTV!