MTV News Recap: Week 37

Van Rihanna die haar gezicht kneusde met een step-ongeluk tot het einde van het KUWTK-tijdperk, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 7 september 2020

Rihanna heeft vorige week een ongeluk gehad met een elektrische step. Ze vloog over de kop en kneusde hierbij haar voorhoofd en gezicht. Behalve wat blauwe plekken heeft de zangeres geen ernstige verwondingen overgehouden aan het incident. Ze is momenteel aan het herstellen van het incident en geneest gelukkig snel.


 

 

Dinsdag 8 september 2020


Demi Lovato en Max Ehrich vieren hun jubileum van zes maanden. Het stel verloofde zich in juli en de liefde spat er vanaf. De twee delen de liefste berichten naar elkaar via Instagram. Zo schreef Demi dat ze extatisch was om een gezin en een leven met Max te starten. Ook schreef Max dat hij oneindig veel van haar houdt, en dan nog een beetje. Vervolgens proostten ze op hun toekomst samen. Happy anniversary, Demi en Max! Dat jullie nog maar vele jaren samen gelukkig mogen zijn.

Woensdag 9 september 2020


Na 14 jaar, 20 seizoenen, honderden afleveringen en talloze spin-offshows stopt Keeping Up With The Kardashians. De familie deelde het nieuws met pijn in het hart via Instagram en bedankte iedereen voor hun steun. Kim Kardashian schreef dat ze zonder KUWTK niet zou zijn waar ze nu is en dat ze iedereen dankbaar is die al die jaren naar de show heeft gekeken. Ook schreef ze dat ze dat ze de prachtige herinneringen en talloze mensen die ze onderweg hebben ontmoet voor altijd zullen koesteren. (Het is echt het einde van een tijdperk en we gaan de familie heel erg missen.)

Donderdag 10 september 2020


Kim Kardashian moest eventjes iets ophelderen: het gerucht dat zij zes tenen zou hebben aan één voet is niet waar. In een video op Instagram legde de realityster uit dat bepaalde schoenen haar voeten zo naar beneden drukken dat het op foto's lijkt alsof zij een extra teen heeft. In de video liet Kim haar voet zien en telde vijf tenen. Ze noemde de situatie zelf ''erg verbijsterend''. Laten we hopen dat deze opheldering me-teen een eind maakt aan de geruchten.

Vrijdag 11 september 2020

In een aflevering van de Variety-podcast vertelde Selena Gomez dat ze met angst worstelde tijdens de quarantaine. Ze vertelde dat deze angst voortkwam uit alles wat er gebeurt in de wereld. Toch wist ze ook een aantal positieve dingen uit de situatie te halen. Zo sprak ze over de huidige wereldwijde pandemie en hoe deze haar veel heeft geleerd over haar land en over zichzelf. Ook heeft ze het gevoel dat ze zich goed voelt over wat ze zegt en waar ze voor staat, en ze laat andere meningen niet bepalen wat zij voelt. 

.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).