MTV Push februari 2021: Leer Big Latto beter kennen

Big Latto bouwt al vanaf haar 10e aan haar naam als rapper. De 22-jarige groeide op in Atlanta en tekende in 2020 een contract bij RCA Records.

Ze bracht in 2019 haar EP 'Big Latto' uit, waar haar grootste hit 'Bitch From Da Souf' op te horen was. Iets later dat jaar volgde een nieuw project 'Hit The Latto', waarin een remix versie van de track te horen was, in samenwerking met Saweetie en Trina. Deze versie werd RIAA-Goud wat haar de eerste vrouwelijke solo rapper uit Atlanta maakte die dit was gelukt.

Latto is ook éé van de slechts twee vrouwen die zijn opgenomen in de XXL 2020 Freshman Class, wat wederom een mijlpaal was in haar carrière.

Naast haar eigen muziek is Big Latto niet te missen; van haar recente cameo in Cardi B's "WAP" -video met Megan Thee Stallion, en talloze andere samenwerkingen waaronder NLE Choppa's 'Make Em Say' en Hitmaka's 'Thot Box (Remix)'. Hieruit blijkt wel dat Latto beter is dan ooit tevoren.

Latto releasde haar debut album 'Queen of Da Souf' in augustus van 2020. Waarna een deluxe versie van dat project volgde. Met deze twee albums ontving ze meer dan 261 miljoen streams wereldwijd. Daarnaast had ze een aantal grote hits waaronder 'Muwop' met Gucci Mane, 'In N Out' met de City Girls en 'Sex Lies' met Lil Baby.

Als onderdeel van de nieuwe golf aan vrouwelijke rappers heeft Big Latto al vaker bewezen dat haar 'pen game', niet te evenaren is. Wij zijn dan ook enorm enthousiast dat Big Latto onze wereldwijde MTV Push Artiest voor de maand februari is, en we kunnen niet wachten om te zien wat dit jaar voor haar in petto heeft.