Yade Lauren wint de MTV Push Award 2020

Yade Lauren heeft de juryprijs voor MTV Push-artiest van 2020 gewonnen! Ze volgt Emma Heesters op die vorig jaar tijdens de MTV EMA Pre-Party in Het Westergastheater in Amsterdam de eerste Nederlandse MTV Push Award ooit in ontvangst nam.
 
Yade Lauren stapte in 2020 uit de schaduw van alle grote artiesten die ze eerder muzikaal ondersteunde. Op haar solodebuut 'Reflecties' durft de zangeres persoonlijke verhalen te delen en laat ze pure emoties horen. Dankzij die openheid en uitdagende R&B-producties bouwde ze een grote fanbase op. Haar creativiteit heeft de potentie om in het buitenland ook enorm populair te worden en daarom zullen we ongetwijfeld het aankomende jaar ook genoeg van Yade horen.
 
Aanstaande zondag zie je op MTV tijdens de MTV EMA 2020 welke internationale artiest dit jaar de award voor Best Push in de wacht sleept. Met genomineerden als AJ Mitchell, Ashnikko, Conan Gray, Doja Cat en Wallows belooft het een spannende strijd te worden. Geen enkele update rondom het event missen? Houd dan onze socials in de gaten.
 
De MTV EMA 2020 zie je zondag 8 november om 21:00 live op MTV (Ziggo #23 / KPN #20 / T-Mobile Thuis #15).