Hoe gaat het nu met de cast van Faking It?

Met het geprinte schoolrooster in je hand. De beginnende zweetvlekken in je nieuwe t-shirt omdat je jezelf de schompes hebt getrapt op je iets te kleine fiets aangezien je een groeispurt hebt gemaakt in de zomer. En je veel te zware rugzak omdat je moeder zei dat je alle boeken nu al nodig had. De eerste schooldag op de middelbare school is er een om nooit te vergeten.

Waar de een nog altijd de nekharen overeind springen bij alleen al de gedachte aan de middelbare school, was het voor de ander de plek waar ze vier, vijf of zelfs zes jaar lang hebben gepiekt. Want hoorde je bij de populaire kinderen dan had jij niets om voor te vrezen.

Maar populariteit komt niet vanzelf en juist Faking It liet die ongemakkelijke situaties heerlijk doorschemeren in het komische plot. Weet je het nog? De twee vriendinnen die zo graag populair wilde zijn en op een dag per ongeluk uit de kast kwamen als Lesbisch stel waarna ze niet genoeg kregen van hun populariteit. Die goede oude tijd, wij vragen ons net als jij af hoe het inmiddels met de cast gaat? Dit is alles wat je moet weten over de acteurs…

Rita Volk (Amy Raudenfeld)
Haar rol als nonchalante maar toch ietwat onzekere Amy Raudenfeld die stiekem meer zocht achter de kus met haar BFF, leek Rita op het lijf geschreven. Faking It betekende alles behalve het einde van haar carrière, zo zagen we Rita schitteren in een aantal komedies, muziekvideo's en haar meest recente rol als Polina in het tweede seizoen van 'Condor'. Ze zit letterlijk niet stil, want Rita is tegenwoordig ook een fitnessgoeroe en is de medeoprichter van haar personal training bedrijf 'Body Upgrade' en dat is te zien girl, those abs!

Gregg Sulkin (Liam Booker)
De hottie van de show, Liam Booker, aka de Britse acteur Gregg Sulkin deed menig hart sneller kloppen. Ook na zijn iconische rol in Faking It was hij niet van het scherm af te slaan! Met verschillende rollen waaronder die van Dominic Wintergarden in 'A Cinderella Story: Christmas Wish' wist hij onze ogen naar het scherm te trekken. En ook in de nabije toekomst lijkt hij weer een rolletje om handen te hebben in 'Oh Boy!'. Maar de ster doet meer dan alleen acteren, ook hij heeft zijn eigen bedrijfje opgericht 'Gridlock' waarmee hij gender neutrale kleding verkoopt. En dat hoeft hij niet alleen te doen want zijn vriendin Michelle Randolph steunt hem natuurlijk van alle kanten! Hoe cute zijn die twee?

Katie Stevens (Karma Ashcroft)
Deze spring in het veld heeft een aantal mooie rollen op haar naam staan. Met haar rol als Jane Sloan in 'The Bold Type' stapt ze in de schoenen van een control freak die geen blad voor de mond neemt. Ook heeft de actrice een gouden keeltje en heeft ze voor Faking It nog meegedaan aan American Idol. Helaas is haar zangcarrière nooit echt van de grond gekomen... Gelukkig zit ook Katie niet alleen op de bank ze heeft namelijk een relatie met de knappe schrijver en producer Paul DiGiovanni.

Michael J. Willet (Shane Harvey)
Het ziet er naar uit dat Michael een heel ander pad is gaan bewandelen na zijn rol als Shane Harvey in Faking It. De acteur heeft hier en daar nog een klusje gedaan waaronder een rolletje in 'Dolly Parton's Heartstrings' samen met zijn Faking It-collega Katie Stevens. Zijn hart lijkt alleen nog maar te liggen in de muziek en in 2020 bracht hij dan ook zijn tweede album 'Pink Sunglasses' uit.

Bailey de Young (Lauren Cooper)
Na haar rol als Lauren Cooper in Faking It zagen we de actrice nog een aantal keren in onze favoriete shows verschijnen. Waaronder 'The Murder Pact', 'Gilmore Girls' en 'The Marvelous Mrs. Maisel'. Op de socials is ze al even niet gespot (Lees: een jaar). Maar zo nu en dan deelt ze haar hoogtepunten in het leven. Zo is ze getrouwd met Tyler de Young en geniet ze van haar leventje als mama van maarliefst twee te schattige kindjes!

Meer Faking It?