MTV News Recap: Week 13

Er is afgelopen week weer van alles gebeurd in de celebrity wereld. Het nieuws gemist? Geen zorgen, hier staat alles voor je op een rijtje!

Maandag 28 maart

We hebben het inmiddels overal gezien, Will Smith die tijdens de Oscars de presentator Chris Rock een klap geeft. Tijdens de show maakte Chris Rock een grap over de vrouw van Will Smith, Jada Pinkett Smith. De grap ging over het kale hoofd van Jada en omdat ze al een lange tijd worsteld met een haar ziekte kon Will Smith deze grap niet waarderen. Was dit een juist handeling vanuit Will Smith?

Dinsdag 29 maart

Na er een nachtje over te hebben geslapen had Will Smith toch besloten om zijn excuses aan te bieden. Tijdens de Oscars dacht Will Smith niet helemaal over zijn actie na en hier had hij later spijt van. Hij mocht tijdens de show wel nog zijn award voor Beste Acteur in ontvangst nemen, maar later bleek dat The Academy Will Smith had gevraagd de show te verlaten. Dit deed hij echter niet, het incident wordt nog steeds onderzocht door The Academy zelf.

Woensdag 30 maart

Kim Kardashian heeft van zich laten horen nadat ze een aantal weken geleden een uitspraak deed over vrouwen op de werkvloer. Kim beweert namelijk dat haar antwoord uit context is gehaald en ze het helemaal niet zo bedoelde. De journalist van Vanity beweerd echter van niet en geeft aan dat ze de vraag erg duidelijk aan Kim had gesteld, met genoeg uitleg. Wie heeft er volgens jou gelijk?

Donderdag 31 maart

Lizzo heeft lang gezocht naar de perfecte shapewear voor haar lichaam, helaas heeft ze nooit een comfortabele optie gevonden. Ze besloot daarom het heft in eigen handen te nemen en haar eigen lijn in shapewear te creëren! Ze wilt een shapewear merk hebben voor ieder lichaam, waar iedereen zich comfortabel in voelt. She did that!

Vrijdag 1 april

Een aantal maanden geleden kondigden Camila Cabello en Shawn Mendes hun relatiebreuk aan. In de afgelopen maanden heeft Shawn de herinneringen uit hun relatie naar boven gehaald en nieuwe nummers geschreven. Hij vertelt dat zijn breuk met Camila een inspiratie was om zijn nieuwe nummer "When you're gone" te schrijven.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).