MTV News Recap: Week 39

Van de bevalling van Gigi Hadid en Zayn Malik tot de mogelijke breuk van Demi Lovato en Max Ehrich, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 21 september 2020
 

Zendaya heeft als jongste persoon ooit de Emmy voor Outstanding Lead Actress in a Drama Series gewonnen. Ze won de award voor haar hoofdrol in Euphoria en gaf een emotioneel dankwoord dat gericht was op hoop. Hierin zei ze dat hoewel het een rare tijd is om iets te vieren, er hoop is in de jonge mensen. Tegen haar leeftijdsgenoten die het harde werk doen zei ze: ''Ik zie je, ik bewonder je, ik dank je''. Naast de award voor Zendaya sleepte Euphoria nog een grote prijs in de wacht toen de soundtrack van Labrinth de award voor Outstanding Original Music and Lyrics won. Proficiat aan alle winnaars!

 

Dinsdag 22 september 2020
 

Halsey heeft 3 miljard streams behaald op Spotify en dit viert ze op wel een heel bijzondere manier. Op Instagram deelde de zangeres een video waarin ze snoepjes at uit haar gouden plakken. In diezelfde post verwijst ze naar Drake die eerder deze maand al spaghetti at uit zijn Spotify-award voor In My Feelings. Ook Diplo bemoeit zich met het tafereel. Hij waarschuwde Halsey dat toen hij uit zijn plakken at, hij ze heeft verpest met slasaus.

Woensdag 23 september 2020

 

Taylor Swift is blij dat de ''iconische'' Phoebe Waller-Bridge is benoemd tot een van Time's 100 meest invloedrijke mensen van 2020. Tay schreef een zeer sentimenteel stuk voor Time waarin ze terugdenkt aan toen Phoebe de show stal tijdens de Emmy's van 2019. Een foto van Phoebe stal toen namelijk de show en ontketende duizenden reacties op Twitter. In de foto is Phoebe gelukzalig relaxend te zien op een ligstoel ligstoel in een glitterende jurk van Monique Lhuillier, omringd door Emmy's. Het was, om in de woorden te blijven van praktisch iedereen die het zag, iconisch. Taylor is blij dat Phoebe na al het harde werk nu eindelijk haar moment krijgt en wij zijn het helemaal met haar eens.

Donderdag 24 september 2020

 

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn dit weekend de trotse ouders geworden van een dochter. Zayn deelde het nieuws met een superschattige foto op Instagram. Hij schrijft bij de foto dat 

de liefde die hij voelt voor zijn kleine meisje verder gaat dan hij kan begrijpen en dat hij onmogelijk in woorden kan uitdrukken hoe hij zich voelt. Hij is dankbaar dat hij haar kent, trots dat hij haar de zijne mag noemen en dankbaar voor het leven dat ze samen zullen hebben. Ook Gigi plaatste een foto op Instagram en schreef dat ze zó verliefd is op haar dochtertje. Gefeliciteerd, Gigi en Zayn!

Vrijdag 25 september 2020

Demi Lovato en Max Ehrich gaan naar verluidt twee maanden na hun verloving uit elkaar. Een bron vertelde People dat ze de ''moeilijke beslissing'' hebben genomen ondanks hun ''respect en liefde voor elkaar''. Het komt na een wilde romance waarin ze zich verloofden nadat ze vijf maanden aan het daten waren. Demi en Max hebben nog niet publiekelijk gereageerd op de geruchten over hun breuk.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).