MTV News Recap: Week 49

Het is duidelijk dat de Kardashians deze week weer 'hot news' zijn! Van geruchten over break-ups van beide Khloé en Kylie tot Kim die officieel als 'fashion icon' wordt bekroond. Er is in ieder geval weer genoeg juice, en wij hebben het allemaal voor jou op een rijtje gezet…

Maandag 6 december 2021

Khloé Kardashian 'set the record straight' nadat er geruchten rondgingen op TikTok van Kylie Jenner en Travis Scott uit elkaar zouden zijn. In een niet uitgebrachte editie van W Magazine zou dit gestaan hebben, hier stonden de twee op de cover. Na de Astroworld tragedie is de editie niet meer uitgebracht, maar hebben een aantal fans toch de editie in handen weten te krijgen… Hierin stond blijkbaar dat de twee al twee jaar niet meer samen zijn. Toch wilde Khloé hier even op reageren om het te verduidelijken… volgens haar zijn de twee nog gelukkig samen!

Dinsdag 7 december 2021

Cardi B is ervan overtuigd dat haar kleine mannetje pandemie superkrachten moet hebben… en haar fans zijn dat ook! Op Twitter liet ze dan ook aan iedereen weten dat hij na 3 maanden zijn flesje zelf al vast kon houden met beide handen, en vroeg ze zich af of KK dat ook deed op die leeftijd? Heeft Cardi een baby met pandemie superkrachten of gewoon een wonderkindje? Wat denk jij?

Woensdag 8 december 2021

Het is voor ons geen nieuws dat Kim Kardashian een fashion icon is… nu heeft ze officieel de titel te pakken met een prijs voor fashion icon. Natuurlijk was Kim hier erg over te spreken en gaf ze in haar speech ook aan erg vereerd te zijn met de titel. We zijn benieuwd wat Kim volgend jaar voor nieuwe trends zal starten. Wat denk jij dat de volgende grote trend gaat worden?

Donderdag 9 december 2021

Leven in de spotlight is niet altijd even makkelijk… Dat blijkt nu ook weer voor Khloé Kardashian. Die niet helemaal zichzelf was tijdens haar acceptance speech. Ze vroeg Twitter gebruikers om haar te vergeven en om haar niet helemaal met de grond gelijk te maken. Khloé moet weer voortduren dat Tristain Tompson vader is geworden van een derde kind van een personal trainer… dat kan natuurlijk niet makkelijk zijn. Kop op Khloé, keep on shining!

Vrijdag 10 december 2021

Olivia Wilde is tot over haar oren verliefd op Harry Styles en is hierdoor nog nooit zo gelukkig geweest in haar leven. Het is voor ons dan vrij duidelijk dat ze haar soulmate wel heeft gevonden. Wij hopen in ieder geval op nog vele mooie jaren samen voor het verliefde stel.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).