MTV News Recap: Week 47

Van Michael B. Jordan die bekroond werd als 'Sexiest Man Alive' tot Ariana Grande's TikTok-trend, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 16 november 2020

 

Demi Lovato grapte over de beëindiging van haar verloving met Max Ehrich in haar monoloog tijdens de People's Choice Awards. Demi presenteerde dit jaar de show en begon met te zeggen wat we allemaal denken over 2020. Daarna grapte ze over de olifant in de kamer tijdens het terugblikken op haar jaar. BTS was één van de grote winnaars van de avond ­en werd eerste in vier categorieën. Ze wonnen Album of 2020, Group of 2020, Music Video of 2020 en Song of 2020. Maar heel eerlijk: wij vinden Demi de echte winnaar van 2020.

Dinsdag 17 november 2020

 

Shawn Mendes heeft onthuld hoe het intrekken bij Camila Cabello hem het beste geschenk uit zijn leven heeft gebracht. Hij vertelde over hoe hij zijn plekje binnen Camilla's gezin vond in een interview met Zane Lowe op Apple Music. Leven in een lockdown met Camila gaf Shawn duidelijk genoeg inspiratie. Wij zouden ons ook zo geïnspireerd willen voelen na het doen van de was! Shawn's album 'Wonder' komt 4 december uit.

Woensdag 18 november 2020

 

Michael B. Jordan is bekroond tot de Sexiest Man Alive.. eindelijk gebeurt er iets wat logisch is in 2020. Hij wist wel welke vrouw het meest trots zou zijn dat hij de prestigieuze titel van People Magazine heeft gewonnen; zijn oma. Hij werd dinsdag (17 november) tijdens Jimmy Kimmel Live onthuld als de meest sexy man die momenteel op deze aarde rondloopt. Het perfecte gezicht en zachte stem van de Black Panther-ster werden verborgen terwijl het publiek hem vragen stelde. En nadat hij zei dat hij in de filmindustrie werkt, maar geen Avenger is, niet getrouwd is en nooit een relatie heeft gehad met Taylor Swift raadde één van de kijkers het enige voor de hand liggende antwoord. Hij volgt de Sexiest Man Alive van 2019 op, John Legend. 

Donderdag 19 november 2020

 

Het 'split-twerk' moment in Ariana Grande's 34+35 videoclip heeft een nieuwe TikTok-trend gestart. Want natuurlijk hebben TikTokers gelijk hun kans aangegrepen om Ari's indrukwekkende flexibiliteit en soepele bewegingen na te bootsen. Voor het dansje moet je zakken tot een bijna-split positie voordat je je benen behendig terug bij elkaar twerkt. Een eitje voor de choreo-legendes van TikTok. Ariana deelde op haar IG story hoe choreograaf Brian Esperon het dansje perfect deed. Natuurlijk zou de maker van de 'WAP' ook deze dans killen. Als zij het doen, lijkt het zo makkelijk.

Vrijdag 20 november 2020

 

Kylie Jenner en Stormi Webster hebben samen Grinch cupcakes gebakken en het was te schattig. Ze droegen matchende bak-pyjama's ter ere van de lancering van Kylie Cosmetics' KYLIE X GRINCH-collectie. Stormi is nog net zo'n engeltje als altijd, ze helpt haar moeder bij iedere stap. En net als wij allemaal, proeft ze hier en daar wat dingen. Ze bewijst dat we allemaal zo'n leuke peuter nodig hebben zoals Stormi. En natuurlijk houden ze ervan om hun zoete groene meesterwerkjes samen op te eten. Ook al zit het meeste ervan uiteindelijk op Stormi's gezicht.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).