Koen Kardashian vertelt over ongeluk: “Ik KLAPTE met mijn hoofd tegen het raam”

Misschien was het je al opgevallen: onze #INSTAFAMOUS-vriendin Koen Kardashian verscheen begin deze week op zijn Instagram met een flinke hoofdwond! Wij hebben hem even gesproken om te horen wat er precies gebeurd was…

Hoi Koen
"Dag vriendin"

We zien je op je Instagram allemaal foto's voorbijkomen met een flink gat in je hoofd. Vertel eens, wat is er gebeurd met je?
"Nou, je weet wel zo'n elektrische auto. Ik reed daarmee over straat en ik zag iemand niet op het zebrapad dus ik moest heel erg in de rem. Ben ik dus zó hard in de rem gegaan, dat ik met mijn hoofd tegen het raam aan KLAPTE. Autootje aan de kant gezet, stond ik daar om drie uur 's nachts langs de weg met óveral bloed. Toen is een vriend me op komen halen en heeft hij me naar het ziekenhuis gebracht waar ze de wond hebben gehecht."

Jeetje wat heftig. Deed het veel pijn?
"Nou, ik ben natuurlijk een rockster extraordinaire dus ik kan wel tegen een stootje. Nee, maar het deed wel pijn ja. Gelukkig heb ik nu niet veel last meer, behalve dan dat je het ziet."

Heb je geen andere verwondingen opgelopen?
"Nee geen andere verwondingen gelukkig. De arts zei wel dat ik misschien een lichte hersenschudding zou kunnen hebben, maar daar heb ik eigenlijk niks van gemerkt. Ik was gewoon de volgende dag weer op toer hoor, borrel erin! Champagneyney is the best medicine! 

Haha zo kennen we je weer! En is je mooie koppie nu voorgoed getekend door dit ongeluk?
"Nou ik was gister bij mijn cosmetisch arts, ook omdat ik mijn lippen en jukbeenderen weer even moest laten bijvullen, en die heeft ernaar gekeken. Hij denkt dat ik er geen litteken aan over zal houden. Met wat pech zal je iets heel kleins blijven zien."

Dat is goed om te horen! Hoe lang zal het duren voordat je hersteld bent?
"Ongeveer een maandje. Deze week gaan de hechtingen eruit en dan is het gewoon hopen op een zo snel mogelijk herstel."

Dat valt te overzien gelukkig. Dankjewel dat we je even konden spreken en natuurlijk veel beterschap!
"Joejoe!"

Meer Koen? Zie onze vriendin shinen in de episodes van #INSTAFAMOUS! Klik hier.