Geordie Shore S17: HOLLY is TERUG & joint oude én 6(!) nieuwe Geordies naar AUSTRALIE!

Jaaaaaaaa! De geruchten gingen al een tijdje maar nu kunnen we het dan ein-de-lijk officieel bevestigen; OG Geordie Holly Hagan joint de cast in het nieuwe seizoen van Geordie Shore! En nee, dit keer maken ze niet de 'Toon' in Newcastle onveilig; ze vliegen naar de andere kant van de wereld om down under in Australië een Geordie ravage aan te richten. #EXCITING

Op de castfoto van seizoen 17 staat Holly nog niet omdat Holly iets later in het seizoen de cast als surprise joint.

Wie wel schitteren op de nieuwe castfoto zijn Geordies Chloe, Nathan, Sophie, Abbie en Sam. Maar zij schitteren dit seizoen niet alleen; maar liefst 6(!) nieuwe castleden joinen dit seizoen. Lads Adam Guthrie en Grant Malloy zijn dit seizoen de newbie Geordies, die vast onderdeel gaan uitmaken van de cast in de aankomende seizoenen. (mochten er nog meer seizoenen komen)

Naast deze twee knappe heren, zijn dit seizoen ook 4 Goldies van de partij. De Goldies komen uit Australië en kunnen als geen ander onze Geordies kennis laten maken met het nachtleven in de Gold Coast. Hunks Alex Macpherson en Nick Murdoch en babes Dee Nguyen en Chrysten Zenoni versterken dit seizoen de cast!

Alsof je nu nog geen genoeg reden hebt om te gaan kijken, krijg je in seizoen 17 op de volgende dilemma’s ook eindelijk een antwoord. Want hoe gaat het tussen Chloe en Sam als ze dit keer als kersvers stel het Geordie Shore-huis betreden? Laat Sophie zich dit seizoen eindelijk veroveren door een hunk, nu ze voor het eerst in lange tijd weer single is? En kan Holly nog wel Geordie-style feesten nu ze 3 seizoenen niet van de partij is geweest?

WOENSDAG 16 MEI om 21:30 begint GEORDIE SHORE S17 op MTV!

Can't wait? Check hieronder een hysterisch gevecht tussen Chloe en Sam van afgelopen seizoen Geordie Shore! Als dat in het nieuwe seizoen maar goed gaat...