MTV News Recap: Week 34

MTV News recap: week 34

 

Van Katy Perry's kinderkamer tot aan het schietincident tussen Tory Lanez en Megan Thee Stallion, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 17 augustus 2020


Zoals we weten is Katy Perry in verwachting van een meisje en de dolgelukkige mom to be gaf daarom haar fans een sneak peek van de kinderkamer in haar Smile Sunday live stream. De zoet roze kamer is helemaal klaar voor de kleine meid. Natuurlijk heeft de zangeres ook alvast kleertjes ingeslagen waaronder een te schattige regenboog jurk! 

 

Dinsdag 18  augustus 2020


Kylie Jenners Instagram is natuurlijk altijd al spraakmakend maar deze week deed een caption onder haar selfie nogal wat stof opwaaien. De selfmade miljardair plaatste als bijschrift "brown eyed girl" wat vervolgens door een anonieme gebruiker werd gephotoshopt in "brown skinned girl". Ondanks dat ze de fout probeerde recht te zetten was niet iedereen ervan overtuigd en sommigen wilde zelfs dat de hele foto offline werd gehaald! 

Woensdag 19 augustus 2020


Lili Reinhart liet in een interview weten het zat te zijn dat mensen haar woorden verdraaien om een verhaal te maken dat veel kliks oplevert. De Riverdale-actrice had in een eerder interview gesproken over haar depressie maar haar quotes werden zo verdraaid dat het leek alsof ze het over haar break-up met collega Cole Sprouse had.

Donderdag 20 augustus 2020

 

Ook Cole Sprouse reageert eindelijk op de break-up roddels. De Riverdale-acteur bevestigde dat hij en Lili inderdaad uit elkaar zijn, maar desalniettemin kijkt hij heel positief terug op zijn relatie. Hij wenste haar zelfs succes met haar nieuwste film.

 

Vrijdag 21 augustus 2020

 

Megan Thee Stallion is tekeer gegaan in een video die gericht was voor Tory Lanez. De rapper onthulde wat er gebeurd was op de avond dat zij werd beschoten. Zo legde ze uit dat er een ruzie gaande was in een auto waar zij en Tory zich in bevonden,  toen ze van deze ruzie weg wilde lopen werd ze beschoten door Tory vanuit de achterbank van de auto. Ze liet  weten dat ze probeerde de situatie van het internet af te houden om Tory te sparen. Maar vond dat hij té ver was gegaan omdat hij volgens haar leugens aan het verspreiden was over het incident.


 

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).