MTV News Recap: Week 8

Van Gigi hadid die te schattige foto's deelt van haar en haar gezin tot Billie Eilish die zich kwetsbaar opstelt en vertelt over haar mentale gezondheid. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 22 februari 2021


Gigi Hadid hield een ware foto dump op haar Instagram Stories en het is te lief! Het model deelde onder andere nooit eerder vertoonde foto's van haar dochtertje Khai en papa Zayn. Ook deelde ze nog een aantal mooie plaatjes van haar zwangere buik. Niet alleen de zwangerschap maar ook het ontwerp van de kinderkamer kwam aan bod. Zo zag het er naar uit dat er heel wat tijd heeft gezeten in het maken van de kinderkamer en de speelkamer van Khai. Wij kunnen niet wachten tot een volgende lading aan foto's!

Dinsdag 23 februari 2021

Vanessa Bryant is boos op Meek Mill voor het schrijven van een respectloze tekst over haar overleden man Kobe Bryant. In 2020 kwamen Kobe en zijn 13-jarige dochter, Gianna, om tijdens een helikoptercrash. Afgelopen week releasde Meek Mill een tekst waarin hij, volgens Vanessa, respectloos rapte over Kobe. Via een bericht op Twitter liet Vanessa weten hier niet van gediend te zijn. Middels een aantal cryptische tweets reageerde Meek Mill op het voorval. Zo schreef hij "f*** je gevoelens" en was hij volgens hem een "savage".

Woensdag 24 februari 2021

De Spider-Man cast namen hun fans flink in het ootje door verschillende filmtitels te delen. Tom Holland begon de grap met het de titel Spider-Man: Phone Home. De fans vielen er volledig voor maar toen Zendaya Spider-Man: Home Slice aankondigde op haar social media begon de twijfel toe te slaan. Al gauw ontstonden er theorieën over mogelijke het terugkeren van andere Spider-Man acteurs. Maar anderen denken dat ze gewoon een prank uit wilde halen.

Donderdag 25 februari 2021

KJ Apa, die we onder andere kennen van zijn rol als Archie Andrews in de hitserie Riverdale, deelde openlijk over zijn struggles met het krijgen van roem en faam. De acteur liet weten het moeilijk te vinden dat al zijn keuzes beoordeeld worden. Ook gaf hij aan dat fans soms het onderscheid niet kunnen maken tussen de rol in de film en KJ de persoon. Zijn co-sterren zijn de enige, volgens hem, die hem begrijpen en met name Cole Sprouse is een steuntje voor de acteur omdat hij al zijn hele leven te maken heeft met dezelfde uitdagingen.

Vrijdag 26 februari 2021

Billie Eilish heeft in haar nieuwe documentaire 'The World's A Little Blurry' zich uitgesproken over haar mentale gezondheid en haar ervaring met het syndroom van Tourette. De zangeres liet weten dat ze het moeilijk had toen haar carrière een sprong maakte, ze had moeite met de druk en stress die het leven in de spotlight met zich meebrengt. Ook zagen we haar in tranen na een lief bericht van haar vriend en idool Justin Bieber.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).