MTV News Recap: Week 35

Van Lea Michelle's bevalling tot een mogelijke verloving tussen Liam Payne en zijn bae, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 24 augustus 2020

Lea Michelle is waarschijnlijk bevallen van haar eerste kindje! Samen met Zandy Reich kreeg ze een zoontje die de naam 'Ever Leo' kreeg. Afgelopen mei maakte het koppel bekend zwanger te zijn. Sindsdien deelde Lea een hoop foto's waarop de zwangere buik goed te zien was. De laatste belly-update was 14 augustus te zien, sindsdien is het stil rondom de zwangerschap.

 

Dinsdag 25 augustus 2020

Selena Gomez vertelde onlangs in een interview dat ze het lanceren van haar nieuwe make-up merk zou omschrijven als het ontmoeten van je idool; en haar idool is Britney Spears. Gelukkig hebben de twee elkaar ook al eens ontmoet waar Selena Britney vertelde dat ze 'net als haar wilde zijn'. 

Woensdag 26 augustus 2020


Op 23 augustus werd Jacob Blake voor de ogen van zijn kinderen zeven keer in zijn rug geschoten door de politie uit Wisconsin. Hij zou volgens doktoren vanaf zijn middel zijn verlamd en kan waarschijnlijk nooit meer lopen. Celebrities betuigen massaal hun steun online en spreken zich uit over het onrecht.

Donderdag 27 augustus 2020


Katy Perry is bevallen van een dochtertje. De kersverse moeder liet de aankondiging van die nieuws over aan UNICEF, een goed doel waar beide ouders ambassadeur van zijn. Bij de foto waarin we zien dat het stel het handje van de pasgeboren baby vasthoudt wordt haar naam 'Daisy Dove Bloom' bekend gemaakt en is er aandacht voor ouders en kinderen waarbij de bevalling niet zo vredig verloopt. Zo wordt duidelijk gemaakt dat sinds Covid-19 veel pasgeboren baby's gevaar lopen omdat er minder toegang is tot schoon water en vaccinaties. 

 

Vrijdag 28 augustus 2020


Liam Payne zou naar verluidt zijn bae Maya Henry ten huwelijk gevraagd hebben. Het stel werd afgelopen donderdag gespot in een restaurant in Londen waar Maya haar ring vol trots aan haar hand droeg. Het sieraad zou drie miljoen dollar (!) gekost hebben. Aanstaande zaterdag is Liam jarig, dus zie zo'n cadeau maar eens te overtreffen! Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de bruiloft van dit mooie stel.


 

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).