MTV News Recap: Week 50

Van de zwangerschap van Ashley Tisdale en Hilary Duff tot Selena Gomez' Netflix-tips, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 7 december 2020

 

Cardi B heeft uitgehaald nadat ze werd bekritiseerd omdat ze nadacht over het kopen van een nieuwe tas van 88 duizend dollar. Cardi vroeg haar Twitter-volgers om hun mening over of ze de dure tas moest kopen, maar de vraag ontving veel kritiek. Sommige volgers noemden het ongevoelig en riepen op dat ze het geld in plaats daarvan moest doneren. Cardi sprong meteen in de verdediging en zei dat ze veel van haar geld doneert aan goede doelen. Daarna vroeg ze haar fans bonnetjes te delen van hun eigen donaties aan goede doelen, waarbij ze beloofde dat ze datzelfde bedrag ook aan een organisatie zou doneren. Cardi bleef zichzelf verdedigen en ontkende dat ze mensen had gemanipuleerd of beledigd. Is het erg dat we heel benieuwd zijn naar de tas?

Dinsdag 8 december 2020


Gigi Hadid heeft een foto gedeeld van de avond voor haar bevalling. Ze gaf haar fans een kijkje in de superschattige babykamer van haar en Zayn Malik's dochtertje. Gigi vertelde hoe het klaarmaken van haar dochters kamer haar hielp om zich voorbereid te voelen voor de bevalling. Ze koos voor kaneelkleurige muren en zorgde ervoor dat haar dochter al vóór haar komst genoeg knuffeldieren had. En ze kreeg hulp van vrienden bij het vullen van de boekenplank. Het model is net weer terug aan het werk gegaan en deelt hoe ze zich erbij voelt. We kunnen wel zeggen dat Gigi dat 'moeder zijn' helemaal te pakken heeft.

Woensdag 9 december 2020

 

Selena Gomez heeft gezellig bijgekletst met haar fans en ze maakt ons blij met haar twee favoriete Netflix-aanbevelingen. Het is geen verrassing dat ze dol op de serie is over de iconische zangeres waarnaar ze is vernoemd. En we gaan haar tweede aanbeveling, Queen's Gambit, ook zeker checken. Selena die ons zegent met bingewatch-inspiratie? Wij zijn vóór! En we zijn blij dat ze bezig blijft tussen de opnames door van haar nieuwe comedyserie 'Only Murders in the Building'. Wees niet bang om nog eens wat suggesties te delen, Selena!

Donderdag 10 december 2020

 

Twee van onze favo Disney Channel-sterren laten ons zien hoe het leven eruitziet als je zwanger bent. Hilary Duff van Lizzie McGuire en High School Musical queen Ashley Tisdale zijn allebei in verwachting. Hilary deelt hoe dankbaar ze haar lichaam is nu het haar derde kindje draagt. Hilary en haar man Matthew Koma kregen in 2018 samen al een dochter genaamd Banks. Hilary heeft ook een achtjarig zoontje genaamd Luca uit haar vorige huwelijk met Mike Comrie. Ashley Tisdale bewijst dat Disney-sterren echt 'all in this together' zijn, nu zij ook een baby'tje krijgt! Ze deelde op haar story hoe haar leven er nu precies uitziet deze periode. Zwanger zijn staat haar geweldig! Ashley is zwanger van haar eerste kindje met haar man Christopher French. Gefeliciteerd, Disney-legendes!

Vrijdag 11 december 2020

Taylor Swift en Joe Alwyn bewijzen langzamerhand dat koppels die samen schrijven, samen blijven! Taylor kreeg wat hulp van haar vriend voor drie nummers op haar nieuwste album 'evermore'. 'William Bowery' staat vernoemd als een schrijver op 'champagne problems', 'coney island' en 'evermore', maar Taylor's fans weten al dat William Bowery.. eigenlijk haar vriend Joe is. Joe, of nee, William heeft geholpen met het schrijven van twee tracks op 'folklore'... 'exile' en 'betty'. Maar met drie credits op haar nieuwste album, denken we dat het slechts een kwestie van tijd is voor ze een geheel samengeschreven uitbrengen. Wij zullen de rest van de dag, en waarschijnlijk ons leven, dieper in dit album afdwalen.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).