Dit zijn de 8 sexy singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 9

Vanaf zondag 14 mei om 22:00 kan jij eindelijk weer elke week genieten van nieuwe afleveringen van Ex on the Beach: Double Dutch!

De Tablet of Terror heeft de meest gevoelige, wraakzuchtige en heetste exen verzameld om de vakantie van onze singles compleet te verzieken. Dylan, Ellen, Giorgina, Janey, Jonna, Joey, Marc-Junior en Michelle wagen zich aan een helse vakantie op Gran Canaria. Weten zij het hoofd koel te houden en of zullen ze gillend wegrennen wanneer een ex op het strand verschijnt? Misschien is er wel ruimte voor nieuwe romances? Maak hieronder alvast kennis met de 8 originals van dit nieuwe seizoen.

DYLAN (22)
"Met bepaalde exen kan ik best wel jaloers zijn. Ik ga dan alles tien keer harder terug doen, waardoor de drama alleen maar erger wordt."

De 22-jarige kletskous Dylan, was actief militair, maar is er onlangs mee gestopt. Hij heeft het plan om na deelname (langdurig) te gaan reizen. Dylan doet aan fitness, feesten en uitgaan. Momenteel staat het feesten op een lager pitje, omdat hij zich wil focussen op een gezonde levensstijl. Het gaat bij hem altijd in extreme: 100% gezond leven of 100% feesten. In zijn vriendengroep is Dylan de meest actieve en luidruchtigste, hij is dan ook degene die tijdens het uitgaan danst en vaak dronken is. Hij houdt van drama, vooral als het met hem te maken heeft. Zijn regel is: drie keer seks met dezelfde dame is geen scharrel meer en dan stopt hij contact Hij wordt niet snel verliefd, maar kan wel snel iemand leuk vinden. Dylan knapt af op vrouwen die te braaf zijn,hij hoeft geen non te hebben. Zal Dylan tijdens Ex on the Beach Double Dutch iemand vinden die hij vaker van drie keer wilt zien, of zal hij het eiland verlaten met alleen wilde ervaringen?

ELLEN (20)
"Ik ben denk ik de eerste deelnemer die meer natuurlijk gaat zijn. Ik lijk wel op een poppetje, zonder iets aan mezelf gedaan te hebben."

De 20-jarige Ellen word door haar vrienden omschreven als een 'Duracell konijntje', iemand die straight forward is en als ze iets wil, dan gaat ze daar volledig voor. Ook wordt ze vaak als impulsief betiteld. Mensen denken vaak dat ze onschuldig is, omdat ze er als een poppetje uitziet, maar niets is minder waar, ze is bijvoorbeeld een keer naar haar ex-schoonouders gegaan om te zeggen dat haar ex een grote hoer is en haar een soa heeft gegeven. Als een meisje iets bij haar crush probeert zal ze zeker zeggen wat haar dwars zit. Ellens liefdesleven heeft niet stil gestaan de afgelopen tijd. Ze heeft al zo'n 50 bedpartners gehad en schaamt zich daar niet voor. Zal Ellen het eiland verlaten met het liefde van haar leven?

GIORGINA (20)
"Waar drama is, ben ik. En ik zal jullie eerste transgenderqueen zijn. Ik wil een voorbeeld zijn en laten zien dat een transgender ook leuk, normaal en gek kan zijn, net als alle anderen."

De allereerste transgender queen van Ex on the Beach Double Dutch is de 20-jarige Giorgina. Ze wilde heel graag meedoen aan Ex on the Beach Double Dutch, omdat ze graag een voorbeeld wilt zijn voor de transgender gemeenschap. Giorgina heeft zichzelf te lang verstopt, omdat ze niet zelfverzekerd genoeg was. Ze heeft haar haren laten groeien, haar lippen opgespoten en voelt zich nu een stuk zelfverzekerder, maar bovenal vrouw. Ze omschrijft zichzelf als: gek, psycho, sletterig, agressief, sexy, pittig en dominant. Giorgina's eerste relatie was toen ze 16 jaar was en dit heeft twee jaar geduurd, ze was ook met haar verloofd. Zal Giorgina het eiland verlaten met liefde, of zal ze terug komen met een nieuwe kroon: drama queen?

JANEY (20)
"Ik ben jaloers. Als ik bezig ben met een jongen en een meid probeert iets bij hem, dan denk ik: hij is van mij, waarom praat je tegen hem?!"

Dit 20-jarige feestbeest is vanaf donderdagavond tot maandagochtend in de stad te vinden. Ze krijgt veel aandacht van mannen en soms vindt ze dit vervelend, maar stiekem geniet ze hier ook wel van. Janey is een echte flapuit, ze schaamt zich nergens voor en stapt ook gerust af op mannen voor een praatje. Ze vindt zichzelf een flirt en als ze met een jongen zoent, dan zoent ze gerust daarna, diezelfde avond nog met een ander. Ze neemt alleen nooit iemand mee naar huis omdat ze nog bij haar ouders woont. Janey is sinds afgelopen mei vrijgezel en haar liefdesleven staat momenteel op een laag pitje. Ze heeft met geen enkele jongen intensief contact, omdat ze daar nu geen zin en tijd voor heeft, ze houdt ook niet van daten, ze is meer van de one-night stands. Ze denkt niet gauw meer verliefd te zullen worden. Zal Janey het eiland verlaten met een man van haar dromen, of komt ze alleen met een hogere body-count terug?

JOEY (25)
"Ik heb met zo'n 10 meiden gezellig appcontact. Als ik niks te doen heb en ik verveel mij, dan is er altijd wel iemand waar ik naartoe kan."

De 25-Jarige Joey uit Eindhoven is een echte zelfverzekerde vrouwen verslinder! Hij komt voor lust naar Ex on the Beach, maar sluit liefde niet uit. Joey heeft twee kanten; doordeweeks een nette werkende jongen maar in het weekend een player die van feesten houdt. Joey doet aan kickboksen, voetbal en fitness want hij vindt het belangrijk om er fit uit te zien. Daarnaast gaat hij graag in de weekenden uit met zijn maat Elias (oud EOTBDD-deelnemer en de man van de ketting) als die moet DJ'en. In de club observeert hij eerst wat er binnen is en dan slaat hij daarna pas zijn slag. Hij stapt dus ook niet zomaar in een relatie omdat hij het beste van het beste wil, zijn droomvrouw is een 'exclusieve classy' dame, want zijn imago is erg belangrijk voor hem. Zal Joey tijdens Ex on the Beach zijn classy lady vinden?

JONNA (28)
"Ik ben nu zo'n anderhalf jaar vrijgezel. Wel lange relaties gehad, maar ik heb me ook best vaak misdragen met vreemdgaan. Ik zit op dat gebied nooit stil. 'Jonna de seksmachine' word ik ook wel genoemd. Mijn exen zullen ook zien dat ik van snoepen hou."

De 28-jarige Jon beter bekend als MC Jonna, is een gezellige jongen uit Den Dolder. Hij omschrijft zichzelf als loyaal, spontaan en hardwerkend. De afgelopen vijf jaar is Jonna hard bezig geweest met zijn carrière als MC. Jonna's liefdesleven bestaat vooral uit contact met zoveel mogelijk verschillende dames. Hij komt daardoor vaak in drama terecht, omdat hij niet altijd even eerlijk is over zijn intenties. Jonna heeft lang nagedacht over zijn deelname aan Ex on the Beach en verwacht dat een hoop mensen verbaasd zullen zijn als ze hem zien verschijnen. Jonna is vooral bang dat zijn naam in de muziekwereld in een slecht daglicht kan worden gezet, maar is er nu van overtuigd dat het hem alleen maar goed gaat doen. Zal het Jonna lukken om liefde te vinden op heb eiland, of komt hij met lege handen terug?

MARC-JUNIOR (20)
"Ik ben niet van de relaties. Ik hou veel te veel van vrouwen."

Dit Vlaamse blije ei is een echte grapper maker. De 20-jarige Marc-Junior is een type die zijn mond wel open durft te trekken en schaamt zich nergens voor. Hij houdt van grapjes uithalen maar vooral ook van vrouwen daarom zie je hem altijd goed gekleed en met nette naar achtergekamde haren. Marc-Junior is niet zo van relaties, omdat hij niet snel verliefd wordt verteld hij. Toch kent Marc-Junior wel jaloezie als een andere deelnemer zijn 'meisje' af zou willen pakken dan zal hij, hem zeker confronteren. Zal Marc-Junior tijdens Ex on the Beach zijn perfecte dame vinden, of komt hij terug empty handed?

MICHELLE (20)
"Ik ben superlief maar je moet mij niet testen. Als een wijf wil vechten om een jongen dan neuk ik die jongen gewoon voor haar neus."

De 20-jarige Michelle is erg temperamentvol en is niet op haar mondje is gevallen. Ze vindt zichzelf ook lief, maar je moet haar niet tegen je krijgen, als je haar iets hebt aangedaan dan vergeet ze dat nooit meer en zal ze je zeker terug pakken. In het weekend gaat ze graag op stap en ziet ze zichzelf als de gangmaker van de groep. Michelle is heel erg jaloers als het op mannen aankomt, als iemand naar haar vriend kijkt wordt ze boos en een verkeerde blik laat haar ontploffen. Tijdens Ex on the Beach Double Dutch zal ze geen moeite hebben om haar wraak te nemen. Michelle gelooft niet dat ze liefde gaat vinden op Ex on the Beach Double Dutch, mocht het wel zo zijn dan wil ze dat gevoel negeren want ze geniet op dit moment te veel van haar vrijgezelle leven. Zal Michelle tijdens Ex on the Beach iemand vinden die ze toch nog vaker wilt zien, of zal ze het eiland single verlaten?

Wij kunnen niet wachten tot de exen het leven van deze 8 sexy singles tot een ware hel gaan maken. Jij ook? Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 8 is vanaf 14 mei iedere zondag om 22:00 te zien op MTV (televisie).

MTV Nederland: Ziggo #23 – KPN #20
MTV Belgie: Telenet #19 – Proximus #93

#EOTBDD