Goldband wint MTV Best Dutch Act 2022

Goldband is na het tellen van alle stemmen als winnaar uit de bus gekomen en zij mogen zich daarmee MTV Best Dutch Act 2022 noemen! Het was een spannende wedstrijd, met onder andere Antoon, Frenna, RONDÉ en Yade Lauren, maar de Haagse heren trokken aan het langste eind.

De popgroep uit Den Haag bestaat uit 3 leden, Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driessen. In samenwerking met producer Wieger Hoogendorp kwam de band tot stand. Na hun debuut EP 'Dun Smeren Geld Verdienen' in 2019 stonden ze binnen vier maanden op Lowlands. Dit jaar was hun megahit 'Psycho' niet weg te slaan uit de hitlijsten en hebben ze een legendarische show neergezet op Lowlands. Naast het geven van spectaculaire shows heeft het trio de laatste jaren een aantal prijzen in de wacht gesleept. De MTV EMA Best Dutch Act tijdens de MTV EMA van dit jaar wordt daar aantoegevoegd.

Aanstaande zondag zie jij welke muzieksterren er naast Goldband met een EMA naar huis gaan tijdens de MTV EMA 2022. Rita Ora en Taika Waititi zullen de show hosten en met optredens van Ava Max, David Guetta, Tate McRae, Lewis Capaldi, GORILLAZ en Bebe Rexha gaat deze show niets minder dan overgetelijk worden. Wil jij niks missen rondom het event? Hou onze socials dan in de gaten!

De MTV EMA zie je zondag 13 november om 21:00 LIVE op MTV (Ziggo #23 / KPN #20) & (Proximus #93 / Telenet #19)