MTV News Recap: Week 28

Van Stormi Webster die op driejarige leeftijd werkt aan een business tot Chrissy Teigen die haar mentale gezondheid aan de kaak stelt. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 12 juli 2021


Yuh! Niemand minder dan Ariana Grande was in ons eigen stadje. Ze paradeerde over de Amsterdamse grachten met haar kersverse geliefde Dalton Gomez. De twee stapten afgelopen mei in het huwelijksbootje en vaarden daarmee rechtstreeks de Nederlandse wateren in om hun honeymoon te vieren in ons eigen landje! Op Instagram deelde de ster na afloop van haar trip wat toeristische kiekjes op de Zaanse Schans en liet ze ook zien wat voor wilde natuur (lees: zwanen) de hoofdstad bevat.

Dinsdag 13 juli 2021

Niet alleen is Kylie Jenner een zakenvrouw, influencer, realityster en selfmade miljardair. De meid weet zich tegenwoordig ook goed te vertegenwoordigen in de YouTube scene. Met haar eigen docuserie over haar business, Kylie Cosmetics, weet ze de aandacht van miljoenen kijkers te trekken! En wat haar betreft treedt haar driejarige dochtertje, Stormi, binnenkort al in haar voetstappen. Want mama Kyles liet weten dat de peuter werkt aan haar eigen merk… Wij kunnen niet wachten wat die twee voor ons in petto hebben!

Woensdag 14 juli 2021

De zwangere Cardi B vierde de verjaardag van haar dochtertje Kulture en daar hoort natuurlijk een mooi cadeautje bij! Ze gaf haar prinsesje een Disney ketting maar dat schoot bij sommige fans in het verkeerde keelgat. De ketting was namelijk maar liefst $150.000 waard en voor een vijfjarige vonden veel mensen dat een beetje overpriced. De ster zegt zelf dat ze wil dat haar dochtertje er net zo 'fly' bijloopt als zijzelf en vindt het dan ook niet meer dan normaal dat haar dochter dit krijgt. Ach weetje, het kan altijd nog als erfenis gebruikt worden!

Donderdag 15 juli 2021

Chrissy Teigen is al een tijdje wat stiller op Instagram, althans, ze laat haar mening niet meer zo doorschijnen als dat ze voorheen deed. De ster heeft onder vuur gelegen na een aantal tweets en is dan ook 'gecanceld' door velen. Afgelopen week deelde ze op Instagram een bericht waarin ze het heeft over haar mentale gezondheid. Zo zegt ze dat ze depressief is en dat niets goed voelt, thuis zitten maakt het erger en als ze naar buiten gaat wordt ze ook niet bepaald vrolijker… Alle ins en outs lees je hieronder.

Vrijdag 16 juli 2021

Once again deelde onze favoriete influencer, Kylie Jenner, een video van haar docureeks op YouTube waarin we een inkijkje krijgen achter de schermen van haar miljoenenbedrijf, Kylie Cosmetics. De realityster teasede in de video haar video haar nieuwe merk, Kylie Baby. Zo liet ze weten een foto te willen plaatsen van Stormi waarin ze producten van het nieuwe merk gebruikt. Een primeurtje die al leidt tot veel online bezoekers op het Instagram account van het merk. Ondanks dat het merk nog helemaal niet klaar is en er nog niets op het account staat heeft het al meer dan 820.000 nieuwsgierige volgers die in spanning afwachten wat de selfmade miljardair nou weer voor ons in petto heeft!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).