MTV News Recap: Week 19

Van Moederdag in Hollywood tot de hoogtepunten tijdens de BRITs. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 10 mei 2021


Afgelopen zondag was het Moederdag en dat is niemand ontgaan. De hele Instagram-tijdlijn stond weer vol met de schattigste kiekjes van moeders en hun kids. Hollywood mag natuurlijk niet uitblijven en dat hebben we geweten. De grootste sterren gaven ons een update over de cadeautjes die de mama's hebben gekregen van hun kleintjes en lieten ons weten hoeveel ze van hun moeder houden. Gigi Hadid deelde een aantal schattige foto's van haar kleine Khai. Travis Scott schreef een gedichtje voor de moeder van zijn dochtertje Stormi. En Kendall Jenner kreeg van haar mams een cadeau omdat ze zo'n goede honden mama is!

Dinsdag 11 mei 2021

Leg ons maar aan de beademing want wij zijn nog steeds aan het bijkomen van de adembenemende blonde-look van Billie! De queen herself kwam als verrassing lang bij The Ellen DeGeneres Show en vertelde daar over het proces van de coupe. Zo liet ze weten geïnspireerd te zijn door fans en heeft ze er maarliefst zes weken over gedaan om de juiste kleur te krijgen. Nou het heeft mogen baten, Billie. Je ziet er fantastisch uit!

Woensdag 12 mei 2021

Gisteravond vonden de BRITs plaats, en dat was een avond om niet te vergeten. Geschiedenis werd geschreven, zo namen de meiden van Little Mix voor het eerst als vrouwelijk band de prijs voor 'Best Group' in ontvangst. Daar gaven ze dan ook een iconische speech bij. Ook de speech van Taylor Swift was er een om niet gauw te vergeten. Dat werd, net als haar nummers, een echte tranentrekker. Gelukkig konden we ook enorm lachen tijdens het moment dat Lewis Capaldi een prijs uit wilde reiken, dat ging namelijk niet helemaal van een leien dakje. De leegte die we voelen na zo'n fantastische avond vullen wij de rest van de dag op door de performance van Dua Lipa terug te kijken, wat kan die meid zingen!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).