Dit zijn de 8 sexy singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7

Vanaf zondag 11 april om 21:30 kan jij eindelijk weer elke week genieten van nieuwe afleveringen van Ex on the Beach: Double Dutch!

De cocktails zijn geshaked, de Tablet of Terror is opgeladen en de strandbedjes staan opengeklapt klaar; deze singles wagen zich aan de grootste strijd tegen een leger aan exen. Kunnen Danny, Dusty, Gloria, Jørney, Keanu, Lesley, Odim en Shani kun hoofd koel houden tussen de donkere wolken op Tenerife? Of verliezen ze zichzelf in een draaikolk vol exen en verrassingen? Maak hieronder vast kennis met de 8 originals van dit nieuwe seizoen.

DANNY (23)
"Ik ben altijd wel met meerdere meisjes bezig, maar vaak komen ze er wel achter en dan begint het drama weer."

Hij is stoer, sportief en bedekt met tatoeages: Wat willen de vrouwen van dit seizoen nog meer? Deze gespierde hunk uit Helmond is een echte playboy en heeft naar eigen zeggen een vrij wild seks- en liefdesleven. Het duurt even voordat hij loskomt, maar zijn stille wateren hebben diepe gronden. Danny komt niet naar de EOTBDD-villa voor liefde, maar sluit het ook zeker niet uit. Weet hij de vrouwen om zijn vinger te winden of zal drama hem opnieuw weten te vinden?

DUSTY (23)
"93 bedpartners. Mijn streven en mijn doel is om 100 bedpartners te hebben. Dat is sowieso wel iets waar ik naar uitkijk natuurlijk."

Dusty is de grote sfeermaker van dit seizoen met zijn vlotte babbel en vrolijke lach. Hij is er helemaal klaar voor om ieder meisje die aanspoelt op het EOTBDD-strand te versieren. Dusty heeft immers de ambitie om de 100 bedpartners aan te tikken en daarmee de Harrie of Jorden van EOTBDD seizoen 7 te worden. Zal het de playboy lukken om dit waar te maken of gooien zijn gevoelens uiteindelijk roet in het eten?

GLORIA (20)
"I am the bad bitch, eerlijk gezegd: everybody calls me 'The Crazy Bitch'."

De mannen kunnen maar beter op hun tenen lopen want de uitbundige Gloria is niet vies van een beetje drama. Ze heeft een échte ‘I don’t give a fuck’-attitude en daarmee zal ze de hele villa op z’n kop zetten. Zelf vindt ze zich de perfecte EOTBDD-kandidaat, maar weet ze dit ook waar te maken of laten de andere sterke persoonlijkheden uit de villa haar stoere karakter als sneeuw voor de Spaanse zon verdwijnen?

JØRNEY (24)
"Waarom ik de perfecte kandidaat ben? Wacht maar en ik laat je zien wat ik kan doen met 10 mannen op één eiland."

De 24-jarige Jørney heeft de beauty én de brains en ze is dan ook niet bang om beide kwaliteiten in de strijd te gooien. De sportieve dame uit Breda doet mee aan EOTBDD om haar horizon te verbreden, maar stiekem is ze ook wel benieuwd of er nog een toekomst in het verschiet ligt met een oude ex. Jørney verdedigt haar territorium, iets wat mannen wel interessant vinden maar haar bij de vrouwen niet zo populair maakt. Kunnen we rekenen op een prachtig sprookje voor deze beauty of zal ze de beast in zichzelf moeten vinden om door de vele catfights heen te komen?

KEANU (22)
"Ik kan jullie beloven dat ik voor drama, liefde en sexy momenten ga zorgen."

De half Belgische, half Congolese Keanu is er helemaal klaar voor om de grootste playboy van België te worden. Met zijn stralende lach en sportieve looks is hij altijd op jacht naar zijn volgende prooi en laat hij zich door niemand intimideren. Keanu krijgt dan ook geen genoeg van blonde vrouwen met een flinke dosis aan humor en prachtige billen. Gaat hij tijdens zijn EOTBDD-avontuur de vrouw van zijn dromen kunnen vinden, of gooit de komst van een ex roet in het eten?

LESLEY (23)
"Ik ben de vrouwelijke versie van Harrie. Ik heb seks zonder gevoelens en doe waar ik zin in heb."

Als er iemand is die weet wat ze wil, dan is het Lesley. Deze powervrouw is niet bang om op mannen af te stappen en is ervan overtuigd dat zij dit jaar met gemak Harrie’s record kan verbreken. Hoewel Lesley niet snel gevoelens heeft voor iemand en snel uitgekeken is op de meeste jongens, vindt ze seks super belangrijk. Zwicht deze sterke dame toch voor één van de hete mannen uit de villa of blijft haar wil wet en verbreekt ze alle EOTBDD-records?

ODIM (24)

"Ik ben licht gestoord, maar ik ben niet gevaarlijk hoor. Misschien mijn kleine heer wel."

De sportieve Odim droomt maar van één ding: billen, billen en billen. Naast dat hij op hoog niveau heeft gevoetbald, doet deze sportieve jongen uit Antwerpen óók nog aan thaiboksen en atletiek. De energie die hij na al dat sporten overhoudt, stopt hij maar al te graag in vrouwen. Met zijn positieve vibes ziet hij zichzelf als aanwinst voor iedere dame die de EOTBDD-villa dit jaar zal betreden. Zal Odim zwemmen in billen, of zal hij zijn thaiboksing-skills uit de kast moeten trekken?

SHANI (23)
"Je moet niet in de buurt komen van mijn man. Wat van mij is, is van mij!"

Tattoo-artieste Shani is luid, aanwezig en recht voor haar raap. Ze heeft een zwak voor romantische mannen en wordt dan ook snel verliefd. Toch valt ze vaak voor de bad boys en wordt dan ook snel jaloers wanneer iemand in de buurt van haar man komt. Ook komt ze naar de EOTBDD-villa voor lust en kan niet wachten om te zien wie er het strand op komen gelopen. Zal Shani haar prins op het witte paard ontmoeten op Tenerife, of verliest ze zichzelf in bad boys en catfights?

Wij zijn in ieder geval benieuwd hoe de Tablet of Terror het leven van deze 8 sexy singles tot een ware hel gaat maken. Jij ook? Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7 is vanaf 11 april iedere zondag om 21:30 te zien op MTV (televisie).

MTV Nederland: Ziggo #23 – KPN #20
MTV Belgie: Telenet #19 – Proximus #93

#EOTBDD