Dua Lipa vecht tegen zichzelf in muziekvideo ‘IDGAF’ geregisseerd door STROMAE!

Dua Lipa is een van de hotste artiesten van het moment en voor wie zich afvraagt wie je dan nog als bedreiging ziet geeft Dua nu het antwoord; ZICHZELF! Na met girl anthem ‘New Rules’ in korte tijd bijna een miljard views op YouTube te scoren, dropt ze nu de muziekvideo voor opvolger ‘IDGAF’ en we definitely do give a f*ck about that!

In een kleurrijke video geregisseerd door Paul Haver, bekend als Belgische hitzanger STROMAE, laat Dua twee kanten van haar en haar all-female squad zien. Het blauwe team staat voor Dua’s sterke kant en het oranje team staat voor Dua’s zwakkere kant. Ben jij team blauwe Dua of team oranje Dua?

Dua zegt zelf het volgende over het doel van beide kanten; "your stronger and weaker side fighting with each other only to find that self love is what will help you overcome anything negative that comes your way."

Voor wie net als wij geen genoeg kan krijgen van Dua hebben we goed nieuws! Dua is momenteel in Jamaica om aan haar tweede album te werken en ze is binnenkort te horen op de ‘Fifty Shades Freed’ soundtrack met de track ‘High’.

Niet alleen Dua dropte vandaag een nieuwe muziekvideo, ook Taylor Swift ft. Ed Sheeran & Future, Troye Sivan en Diplo ft. MØ dropten vandaag allemaal nieuwe visuals die meer dan moeite waard zijn. Check ze allemaal hieronder!