MTV Push januari 2021: Leer JC Stewart beter kennen

De ambitieuze singer-songwriter JC Stewart uit Noord-Ierland wil één van de grootste popsterren ter wereld worden en als hij doorgaat zoals hij nu doet, zou deze droom nog wel eens werkelijkheid kunnen worden!

Naast dat hij meeschreef aan 'Hollywood' op het multi-platina debuutalbum van Lewis Capaldi, trok de popzanger ook veel aandacht met zijn quarantaine-versie van de Friends titelsong 'I'll Be There For You', waardoor hij te zien was in de bekende ochtendtalkshow Good Morning America. Inmiddels heeft JC zijn eerste EP WHEN THE LIGHTS HIT THE ROOM uitgebracht die hij samen schreef met Tom Odell.

Met zijn heerlijke tracks heeft hij al een indrukwekkende fanbase opgebouwd in onder meer Zuidoost-Azië en hij boekt uitverkochte zalen in Belfast, Londen, Manchester en Glasgow.
JC is niet alleen in het Verenigd Koninkrijk populair; met wereldwijd meer dan 3.4 miljoen luisteraars op Spotify gaan de zaken ook lekker op internationaal vlak. Zijn track 'I Need You To Hate Me' deed het goed in zowel Duitsland, Oostenrijk, Ierland en Nederland, en het werd zelfs zijn eerste Top 40 single in België.

JC is duidelijk een geboren artiest en weet precies hoe hij zijn krachten kan gebruiken om geweldige muziek te maken. Met de release van zijn nieuwe single 'Break My Heart' lijkt JC Stewart klaar om een van de grootste doorbraak-artiesten van 2021 te worden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om te zien wat JC Stewart dit jaar voor ons in petto heeft en we zijn dan ook megablij dat we 2021 mogen beginnen met hem als onze MTV Push-artiest van januari.