MTV News Recap: Week 23

Van de geboorte van het tweede kindje van Meghan en Harry tot de nieuwe vlam van Kanye West. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 7 juni 2021

Het beste nieuws dat je kan ontvangen op de maandagochtend is natuurlijk; baby nieuws! Deze keer zijn prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle bevallen van hun tweede kindje en ze zijn in extase van hun prachtige baby. Ze lieten aan de pers weten dat het kindje een dochtertje is die de naam Lilibet (lang voor Lili) Diana Mountbatten-Windsor zal dragen. Meghan beviel al op 4 juni van dit wondertje en vertelde dat het meer was dan ze had durven dromen. Het zusje van Archie is vernoemd naar Queen Elizabeth en Harry's moeder, prinses Diana. Welkom op de wereld Lili!

Dinsdag 8 juni 2021

Dat Khloe Kardashian veel tijd online spendeert, dat wisten we al. Maar in die tijd deelt ze dan ook de meest bijzondere dingen. Zo ook nu; de realityster deelde haar frustraties over mensen die plastic flesjes kopen om vervolgens dat water over te gieten in een herbruikbare fles. Ze gaf aan dat dat het hele doel voorbij gaat, en daar heeft ze absoluut geen ongelijk in. Wel viel het internet een beetje over haar heen omdat zij nu ook niet de meest milieubewuste ster is die er rondloopt. Khloe gaf zelf aan dat ze hier helemaal van op de hoogte is maar dat ze er alles aan doet om zoveel mogelijk kennis te vergaren, om de wereld een stukje beter te maken voor haar dochtertje True.

Woensdag 9 juni 2021

Kim Kardashian en Kanye West zijn natuurlijk al eventjes gescheiden, dat is niemand ontgaan. De bladen stonden er vol mee en er gingen veel geruchten te rondte. Vandaag vierde de rapper zijn verjaardag en zijn ex vrouw feliciteerde hem dit heugelijke moment in zijn leven. Ze liet openlijk weten dat ze voor altijd van hem zal houden en dat ze hem een fijne dag wenst. Ook ex-schoonzus Khloe deelde een bijzonder kiekje van haar en het stel en gaf aan dat hij haar 'broeder voor het leven' is. Happy birthday Ye!

Donderdag 10 juni 2021

We kunnen geen genoeg krijgen van de Kardashians en dit keer in het bijzonder; Kanye West. De rap legende vierde afgelopen week zijn verjaardag en vloog daarvoor naar het mooie Frankrijk. Hij was toevallig niet alleen en dat is iets waar de paparazzi van smult. Met model Irina Shayk aan zijn zijde vierde de zanger zijn 44e verjaardag en verhalen over het stel gaan als een lopend vuurtje. Zijn ze nu samen? Volgens TMZ hebben een aantal naasten toegegeven dat het stel samen is maar dat dat niet in dank wordt afgenomen door Kim. Zal dit verhaal nog een staartje krijgen?

Vrijdag 11 juni 2021

Supermodel Gigi Hadid houdt elke dag van haar leven een 'hot girl summer' maar dit jaar zal dat transformeren naar een 'hot mum summer'. De ster is nu al 9 maanden mama en deelt dan ook vaak de liefste kiekjes van haar en dochtertje Khai. Gister plaatste ze dan ook een te schattige foto van zichzelf met de kleine Khai in een matchende badpak. Als je eierstokken nu nog niet beginnen te rammelen dan weet ik het ook niet meer… Wij willen in ieder geval ASAP dat badpak!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).