MTV News Recap: Week 11

Er is afgelopen week weer van alles gebeurd in de celebrity wereld. Het nieuws gemist? Geen zorgen, hier staat alles voor je op een rijtje!

Maandag 14 maart

Tijdens het ontbijt met Justin Bieber kreeg Hailey Bieber opeens last van beroerte symptomen. Dat was zeker even schrikken. Hailey werd meteen naar het ziekenhuis gebracht waar ze zagen dat er een kleine bloedprop in haar hersenen zat die voor gebrek aan zuurstof zorgde. Gelukkig herstelde haar lichaam vanzelf en gaat het nu weer helemaal goed met Hailey.

Dinsdag 15 maart

In een interview laat Rihanna weten dat haar nieuwe album al dichtbij is. Wij kunnen niet wachten op nieuwe muziek van de mommy-to-be. Ze had Rihanna weer een prachtige outfit aan waarmee ze haar zwangerschap omarmt. Wat is jouw favoriete nummer van Rihanna?

Woensdag 16 maart

Kylie Jenner vertelde aan iedereen hoe moeilijk ze het had na de bevalling van haar zoontje Wolf. Ze laat aan alle aankomende moeders weten dat het na de geboorte van een kind lastig kan zijn op mentaal, fysiek en spiritueel gebied. Wel laat ze aan alle moeders weten dat het goed komt. We love the support!

Donderdag 17 maart

Pete Davidson uit zijn liefde voor Kim Kardashian door middel van een brandmerk van haar naam. Hij wil het namelijk niet kunnen verwijderen, maar als een litteken op zijn lichaam hebben. Kim vertelt dat het goed voelt om weer verliefd te zijn en maakt haar relatie met Pete Davidson 'insta official' met een foto van hen samen.

Vrijdag 18 maart

Het maken van de welbekende meme tijdens de Spider-Man: No Way Home kostte nogal wat moeite, vertelt Andrew Garfield aan Jimmy Kimmel bij de Jimmy Kimmel Show. De drie Spider-Man acteurs Tom Holland, Andrew Garfield en Tobey Maguire moesten opeens tijdens een scène naar elkaar wijzen voor de foto. Uiteindelijk was het Andrew Garfields idee waar de meme scene in de film moest komen. Heb jij alle Spiderman films al gezien?

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).