MTV Push NL mei 2022: Leer Zoë Livay beter kennen

Vanaf jongs af aan speelt muziek een belangrijke rol in het leven van Zoë Livay. Haar moeder draaide thuis de muziek van o.a. Kane en André Hazes, haar tante zong en danste regelmatig met haar en zelf zong Zoë Livay jarenlang in de kerk en een popkoor. Inmiddels is Rotterdamse zangeres hard op weg om de top de bereiken en met o.a. haar hit 'Loslaten' kunnen we zeggen dat ze goed opweg is. Daarom zijn we trots om Zoë Livay aan te kondigen als MTV Push-artiest van de maand mei 2022!

In 2019 maakte Zoë tijdens haar deelname aan The Voice of Holland een enorme indruk op de jury met het nummer 'Hometown Glory'. Later in de show kreeg ze de keuze om door te gaan naar de liveshows of het tekenen van een platencontract bij Ali B. Toen koos ze voor het contract maar vorig jaar tekende ze bij het label Warner Music Benelux. Tijdens de coronacrisis koos ze ervoor om haar muziek zo persoonlijk mogelijk te maken en bracht kort daarna haar eerste single 'Wijn en Rozen' op het label uit. Later volgen releases als 'Hoe Het Komt', 'Moeilijk Te Vergeten', 'Vloek' en 'Loslaten'. Deze kwetsbare nummers trokken meteen de aandacht.

In het voorjaar van 2022 komt ze met een EP 'Openhartig' waarbij Zoë Livay haar persoonlijke proces van het helen van een gebroken hart en haar weg naar meer selflove deelt. In haar eigen woorden is het: "Een project naar mijn hart omdat ik na lange tijd écht open kan zijn in mijn muziek." Zoë Livay is klaar om dit met de wereld te delen.
Bij power ballad 'Ik had een droom' maakte ze een kleurrijke clip die deze maand extra veel te zien is op MTV. Wij kunnen niet wachten om meer te zien van deze rijzende ster en ook de MTV Push-artiest van de maand mei!

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van Zoë Livay? Check hier haar artiestenpagina op Spotify of volg haar op Instagram of Youtube.

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met Zoë Livay.