MTV News Recap: Week 15

Demi's documentaireserie tot aan de break-up van J-Lo en Alex Rodriguez. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 12 april 2021


Demi Lovato heeft haar docu-serie 'Dancing with the Devil' uitgebracht en daarin vertelt ze openhartig over o.a. haar overdosis in 2018. De zangeres vertelde in een interview met Jimmy Fallon over haar reactie op de eerste aflevering. Zo liet ze weten dat ze tijdens het kijken van de eerste versie een paniekaanval had bij het zien van de beelden. Dit kwam omdat alles wat ze verteld, alle gebeurtenissen die worden omschreven, heftig zijn. Daarnaast liet ze weten dat ze middels deze docu mensen hoopt te helpen om erover te praten aangezien zij met de serie deze onderwerpen aansnijdt en bespreekbaar maakt.

Dinsdag 13 april 2021

Khloé Kardashian vierde afgelopen week de verjaardag van haar inmiddels driejarige dochtertje True! Je kinderen zien opgroeien is natuurlijk leuk, maar voor Khloé gaat de tijd echt te snel. Wanneer ze haar dochtertje 'Baby True' noemt wordt ze al gecorrigeerd door haar kleine meid en zegt ze dat ze echt zo klein niet meer is. Om de sprookjesachtige verjaardag met een klapper af te sluiten schreef mama Khloé een emotionele brief waar onze netvliezen nat van werden. Gefeliciteerd True!

Woensdag 14 april 2021

Katy Perry en de ex van haar man, Miranda Kerr, gingen Live op Instagram om te bewijzen hoe sterk hun band is. Dat bleek al gauw duidelijk toen de dames spraken over het moederschap. Zo gaf Miranda aan dat moeder zijn de beste baan op de wereld is en ook Katy hield niet op over haar kleine meisje. De dames die beide een kind hebben met Orlando Bloom zijn niet alleen verbonden als familie maar kunnen het ook goed vinden samen op het gebied van skincare. Katy liet dan ook weten hoe fijn het was om altijd nieuwe producten te krijgen van haar goede vriendin!

Donderdag 15 april 2021

Chrissy Teigen en John Legend zetten een speurtocht uit voor hun kinderen en dochtertje Luna was er helemaal weg van. In een video die mama Chrissy deelt op haar Instagram zien we hoe ze hints geven om vervolgens de kinderen te leiden naar verschillende plekken. De laatste prijs zagen wij totaal niet aankomen! De kinderen gingen naar het theater om een Disney-zombie film te kijken. Hallo, wij willen ook!

Vrijdag 16 april 2021

Onze harten zijn totaal van de leg na het nieuws dat J-Lo en haar verloofde Alex Rodriguez het huwelijk hebben afgeblazen. De twee zijn sinds 2017 bij elkaar en tijdens een trip naar de Bahama's in 2019 vroeg Alex haar ten huwelijk. Hoe romantisch! Helaas blijkt uit een statement dat dit sprookje toch geen happily ever after krijgt en blazen ze vandaag de verloving af. Gelukkig blijkt dat ze als goede vrienden uit elkaar zijn en dat ze nog wel met elkaar blijven samenwerking wat betreft hun gedeelde bedrijven.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).