Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson en YUNGBLUD treden op tijdens de MTV EMA 2020

De eerste performers voor de MTV EMA 2020 zijn binnen en dit lijstje is er écht een om je vingers bij af te likken. Zo zullen o.a. Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson en YUNGBLUD te zien zijn tijdens de liveshow op 8 november.
 
Zara Larsson is geen vreemde van de MTV EMA, zo denken we nog regelmatig terug aan haar medley uit 2016 voor extra motivatie om deze bizarre tijden door te komen. Maar Sam Smith, Maluma, Doja Cat en YUNGBLUD zijn op nieuw terrein; zouden ze de druk al voelen?
 
Door de huidige situatie moesten we natuurlijk met iets nieuws komen en daarom zal de live show nog meer 'out of this world' zijn met optredens van over de hele wereld. We kunnen dan ook echt niet wachten om te zien wat de artiesten gaan doen vanuit hun thuis situatie.
 
De artiesten azen niet alleen op de spotlight tijdens de show, maar hopen natuurlijk ook naar huis te gaan met een MTV EMA award. Sam Smith is namelijk genomineerd voor Best Collaboration met Demi Lovato voor hun track 'I'm Ready', Maluma heeft zijn zinnen gezet op Best Latin, Best Virtual Live en Best Latin America Central Act. Daarnaast zijn Doja Cat en YUNGBLUD beide in de strijd voor Best Push én Best New.
 
Natuurlijk kan alleen jij bepalen wie er wint binnen deze categorieën door te stemmen op mtvema.com. De tijd tikt – je hebt tot uiterlijk 2 november 23:59 om je stem uit te brengen, dus start nog vandaag met klikken. En oja, stemmen tellen iedere zondag dubbel.
 
Blijf op de hoogte van alles rondom de MTV EMA door ons te volgen op Instagram, Twitter en Facebook, want we hebben nog meer verrassingen achter de hand.
 
Vergeet niet te kijken op zondag 8 november 21:00, live op MTV.