MTV Push NL juni 2021: Leer Son Mieux beter kennen

Met hun dansbare deuntjes, toffe looks en aanstekelijke chemie is Son Mieux een rising star tussen alle Nederlandse bands. Na het succes van hun eerste EP 'Vice Versa' en hun debuutplaat 'Faire de Son Mieux' is het tijd om voor deze band een vast plekje te reserveren in jouw playlists. Wij zijn dan ook mega excited dat Son Mieux deze maand onze MTV-Push artiest is.

De band is ontstaan rondom leadzanger Camiel Meiresonne die op jonge leeftijd al deel uitmaakte van 'All Missing Pieces' en later ook nog speelde in 'Soul Sister Dance Revolution'. Sinds 2015 is de singer songwriter de band Son Mieux gevormd met Timo Prins, Chayenne van der Kooij, Maud Akkermans, Niels de Maa & Quinten Meiresonne.

Hun EP 'Vice Versa' was een groot succes en ook hun debuutplaat 'Faire de Son Mieux' bleef niet onopgemerkt. Ook komend jaar is de band niet van plan om stil te gaan zitten en begonnen de mannen dit jaar al goed met het nummer '1992' waarmee ze hoge ogen gooiden. Ook hun nieuwste track 'Drive' is een absolute hit die wij nu al grijs hebben gedraaid.

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van Son Mieux? Check hier de artiestenpagina van de band op Spotify of volg de groep op Instagram.

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met Son Mieux.