MTV News Recap: Week 43

Van Little Mix die de MTV EMA 2020 gaat presenteren tot onze nieuwe president Ariana Grande, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 19 oktober 2020

 

Demi Lovato bezocht een angstaanjagende live action-bioscoopervaring in LA die zeker niet bedoeld is voor mensen met een zwak hart. Op weg naar de drive-in bioscoop kreeg Demi een doos popcorn aangeboden om van te genieten tijdens de film, maar het bleek niet de klassieke snack te zijn waar ze op gehoopt had. Er stonden live-acteurs klaar om de nacht zo spookachtig mogelijk te maken en aan Demi's reactie te zien, deden ze het heel goed. Zou jij hierheen durven?

Dinsdag 20 oktober 2020

 

De MTV EMA 2020 is zojuist nóg beter geworden met de bekendmaking dat Little Mix de show gaat presenteren! Ze komen ons de hele avond actie brengen, van grote awards tot ongelooflijke optredens. En alsof dat nog niet geweldig genoeg was, komen ze ook nog eens hun nieuwste nummer, Sweet Melody, van hun aankomende album 'Confetti' opvoeren. Andere artiesten die het podium zullen betreden zijn onder meer Sam Smith, Maluma, Doja Cat, YUNGBLUD en Zara Larsson. Little Mix is ook genomineerd voor vier MTV EMA's nadat ze in 2019 hun vierde award wonnen voor Best UK & Ireland Act. Dit jaar zijn ze genomineerd voor Best Pop, Best Group, Best Virtual Live en Best UK & Ireland Act. Wie zal de awards mee naar huis nemen?

Woensdag 21 oktober 2020

 

Mark Ruffalo en Robert Downey Jr. verdedigen Chris Pratt nadat hij de 'slechtste Chris uit Hollywood' werd genoemd. Er werden op Twitter foto's gedeeld van vier bekende 'Chrissen' - Chris Evans, Chris Pine, Chris Hemsworth en Chris Pratt - met de tekst ''Er moet er eentje weg''. Terwijl sommigen grapjes maakten tijdens de discussie, bekritiseerden velen Chris Pratt vanwege zijn politieke overtuigingen. Zowel Mark Ruffalo als RObert Downey Jr., Chris' tegenspelers in The Avengers, plaatsten tweets ter verdediging van Chris. Sommige mensen waren niet onder de indruk van de verdediging van hun tegenspeler, omdat ze zich afvragen waarom Mark en Robert niet zo reageerden toen Brie Larson en Elizabeth Olsen online werden lastiggevallen. Eén ding is zeker: online trollen is nooit oké.

Donderdag 22 oktober 2020

 

Chicago en Kanye West hebben Kim Kardashian West net als iedereen een hele fijne 40e verjaardag gewenst. Kim deelde alle verjaardagsliefde die ze ontving waaronder een superlieve video van dochter Chi. Kanye haalde ondertussen herinneringen op in zijn verjaardagsboodschap. Hij deelde een throwback van hun verloving en haar 33e verjaardag in het AT&T Park in San Francisco en stuurde zijn vrouw een lief bericht. We hopen dat je een geweldige verjaardag hebt gehad, Kim!

Vrijdag 23 oktober 2020

 

Ariana Grande heeft een nieuwe videoclip uitgebracht voor haar track 'Positions'. In de videoclip is ze de nieuwe president van de Verenigde Staten. Ari neemt de rol in het Witte Huis op zich en ziet eruit als een krachtige leider. We zien haar alle gebruikelijke presidentiële taken volbrengen, van grote beslissingen maken in de Oval Office tot ontmoetingen met het personeel, waaronder haar moeder. Vervolgens spreekt ze iedereen toe in een persconferentie en reikt ze een eremedaille uit aan een postbode. En natuurlijk zorgt Ari dat haar honden er ook bij betrokken zijn door ze uit te laten op het gazon van het Witte Huis. Positions is de single van Ari's aankomende album met dezelfde naam. Ariana Grande als president? Wij zijn ervoor!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).