MTV News Recap: Week 31

Van Ariana's virtuele concert tot Cardi B die een nieuwe hobby ontdekt heeft. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 2 augustus  2021


Het digitale tijdperk heeft de afgelopen jaren een hoogtepunt bereikt en met de komst van de pandemie zijn er verschillende creatieve oplossingen ontwikkeld om toch te kunnen genieten van het talent van de grootste sterren. Zo heeft Ariana Grande aangekondigd dat ze in samenwerking met Fortnite een geheel virtueel concert te houden op de servers van de game. Wij kunnen niet wachten om Ariana virtueel te zien shinen! Yuh!

Dinsdag 3 augustus 2021

Het leven zit vol lastige keuzes en Khloe Kardashian weet dat maar al te goed… De meid was voor het blok gezet door niemand minder dan haar 3-jarige dochter. De realityster wilde namelijk een harige viervoeter in huis nemen en stelde voor aan dochtertje om een puppy te kopen. True dacht daar net even wat anders over en blijkt meer een kattenmens te zijn… Wat doe je dan? Ben jij een hondenmens of een kattenmens?

Woensdag 4 augustus 2021

Simone Biles gaf meer om haar mentale gezondheid dan de gouden medaille en wij hebben daar alleen maar begrip voor! Gelukkig zijn we niet de enige want een hoop bekendheden hebben haar overladen met liefde en steun. Zo ook Taylor Swift. De zangeres deelde een lang bericht waarin ze haar begrip uit over de situatie en hoopt dat mentale gezondheid veel serieuzer genomen wordt in de sportwereld.

Donderdag 5 augustus 2021

Het leven van een single heeft zijn ups en zijn down, om nog maar niet te praten over het zwarte gat dat dating apps zijn. Ook Olivia Rodrigo weet hoe lastig het is om de ware te vinden via het naar links en rechts swipen van mensen online… Ze vertelde in een interview met GQ dat ze dating apps echt niet aankan en om eerlijk te zijn, wij ook niet sis! Gelukkig ziet het er voor de zangeres naar uit dat ze niet langer in een leeg huis hoeft thuis te komen want ze is al meerdere keren gespot met Hollywood producent Adam Faze!

Vrijdag 6 augustus 2021

Thank God it's Friday, and thank God Cardi B exists. De rapster weet ons weer te entertainen met een heerlijke video waarin ze op zoek gaat naar haar nieuwe passie. In de eerste aflevering van 'Cardi Tries' houdt zelfs haar zwangerschap haar niet tegen om met volle overtuiging mee te doen aan een lesje ritmische gymnastiek. Ze heeft de draai aardig te pakken en vooral de linten lijken haar favoriete onderdeel te zijn! We zouden haast zelf een proeflesje aanvragen...

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).