MTV Push december 2021: Leer SEVENTEEN beter kennen

2 biljoen streams. Meer dan 10 miljoen verkochtte albums. 13 multi-getalenteerde artiesten. 3 subgroepen. 1 internationaal fenomeen. Tel dit allemaal op, en dan krijg je SEVENTEEN…

SEVENTEEN is als een raket naar de top van de globale muziek industrie geschoten, mede door een fel onafhankelijke geest, een in-house creatief ecosysteem en het ene onweerstaanbare werk na het andere.De groep is onderverdeeld in drie subgroepen. Een hip-hop team, geleid door S.COUPS, een vocal team geleid door WOOZI, en een performance team geleid door HOSHI.

Zonder dat de groep het door had, hebben zij, door het naleven van de titel van "self-producing idols", geschiedenis gescheven. Daarnaast zijn ze een van de grootste K-pop groepen ooit geworden door de 'world-class' synchronisatie, de uitmuntende cheografie, en het hechte teamverband. Hierdoor ontvingen ze veel waardering van invloedrijke personen. TIME reageerde op het talent van de groep en zei, "De skills van de 13 leden gaan van song-writing tot cheografie, naast hun expertise in zingen, rappen en dansen. Hierdoor hebben ze zichzelf sterk neer gezet in de K-pop industrie als 'self-producing idols'."

Met een snel groeiende fanbase, hebben de K-pop sterren 2020 afgesloten op de cover van Seventeen Magazine, en komen voor in de "Best of…" lijsten van Billboard, BuzzFeed, DAZED, PAPER, en Teen Vogue. TIME heeft hun werk aangeprezen als "Songs and Albums That Defined K-Pop's Monumental Year in 2020."

Na het maken van hun U.S. televisie debuut tijdens The Late Late Show met James Corden in januari 2021, hebben ze het ene na het andere onvergetelijke optreden gegeven. In The Kelly Clarkson Show, The Ellen DeGeners Show, Jimmy Kimmel Live! en MTV's Fresh Out Live. Rolling Stone beschreef hun opkomst; "SEVENTEEN nam snel de U.S. markt over." Ze kregen zelfs hun eerste nominatie bij een U.S. music award show, toen ze genomineerd waren voor "Top Social Artist" bij de Billboard Music Awards van dit jaar.

Gedurede 2021, presenteerde SEVETEEN hun nieuwe hoofdstuk met het "Power of 'Love'" project, dat was afgetrapt door WONWOO en MINGYU in de single "Bittersweet" (ft. LEE HI). Tijdens de 8e EP van SEVENTEEN zag Your Choice de leden reflecteren op het concept 'liefde' en de verschillende emoties die het met zich mee brengt, dit liet hun diepere creativiteit zien.

SEVENTEEN toonde in het verleden vooral een volwassene kijk op de liefde maar toont nu meer passie. Ze delen hun intensieve, opvallende en soms sentimentele ervaringen betreft liefde.

Met hun nummer "Rock with you" bewijzen ze dat ze met hun optredens en hit-makende skills aan de leiding van de K-pop wereld staan en daarom kunnen wij met trots zeggen dat SEVENTEEN de interntaionale PUSH artiest van December is.

Benieuwd naar meer van SEVENTEEN? Volg de groep op Instagram, Twitter, Facebook en YouTube. Volg MTV op Instagram, Facebook en Twitter voor meer exclusieve MTV Push beelden.