MTV Push NL maart 2021: Leer RANI beter kennen

Van jongs af aan is ze al bezig met muziek en op haar zestiende besloot ze hier haar leven aan toe te wijden. Deze maand is ze onze MTV Push artiest; Rani! De 21-jarige, geboren en getogen in Heerhugowaard, is er een om in de gaten te houden. De rising star gaat geen uitdaging uit de weg en met haar hit 'Post Malone' in samenwerking met Sam Feldt heeft ze dan ook écht de toon gezet. Wij kunnen dan ook niet wachten om nog meer van haar werk te horen.

Haar carrière begon met het plaatsen van covers op haar Instagram en YouTube maar inmiddels heeft ze al meerdere gouden en platina hits in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Canada en Nederland. Deze bezige bij haalt haar inspiratie onder andere uit haar familie en zegt met haar muziek ervoor te willen zorgen dat mensen zich gehoord voelen, vooral in de moeilijke tijd waar we nu in leven. Niet alleen is de R&B-zangeres geblessed met een fantastische stem, ze schrijft al haar nummers ook zelf!

Met haar nieuwste EP genaamd 'EP9' snijdt ze serieuze onderwerpen aan zoals 'persoonlijke groei'. Het is het tweede deel van de drie EP's wat haar 'EP3' opvolgt die in het teken stond van 'selflove'. Haar inspiratie haalt ze uit persoonlijke lessen die ze heeft geleerd op haar weg van jong meisje tot jongvolwassen vrouw. De boodschap van haar nummers? "Je bent een prachtig mens in ontwikkeling".

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van Rani? Check hier haar artiestenpagina op Spotify of volg haar op Instagram.

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met Rani.