Alles wat je moet weten over ‘Are You The One?: De Perfecte Match’

Rozen zijn rood, violen zijn blauw, twintig singles in een villa en slechts één is de ware voor jou… MTV's meest populaire dating show, 'Are You The One?', is naar Nederland gekomen en niemand minder dan Kaj Gorgels presenteert het allereerste Nederlandse seizoen! Tien single mannen en tien single vrouwen reizen af naar een tropisch eiland om hun perfecte match te vinden. Weten ze die allemaal te vinden? Dan nemen ze 200.000 euro mee naar huis! Vanaf zondag 17 oktober wordt het allemaal duidelijk; dan zie je de eerste aflevering op MTV (Ziggo #23 / KPN #20).

De tien single mannen en tien single vrouwen hebben tot nu toe nog niet heel veel geluk hebben gehad in de liefde. Ze staan te springen om de ware te vinden en vertrouwen volledig op de wetenschap. In een prachtige villa onder de Spaanse zon gaan ze op zoek naar hun perfecte match die hoe dan ook in het huis rondwandelt! Door spannende Truth Booth-bezoekjes komen ze erachter wie wel of niet hun match is en tijdens de Match Up Ceremonies is het van belang om alle tien de lampen aan te krijgen door de juiste matches te maken. Lukt het iedereen de juiste match te vinden? Dan gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar slepen ze ook nog een een prijzenpot van 200.000 euro in de wacht! De vraag blijft dan ook constant: 'Are You The One?'. Maak hieronder vast kennis met de hele cast.

v.l.n.r: Yasmin, Shanice, Maartje, Michèle, Damiët, Faby, Raya, Irene, Dividivi en Floor.

v.l.n.r: Jamal, Boudewijn, Delano, JB, Tycho, Maxim, Joey, Nuri, Ivo en Jaap


Houd onze socials en website in de gaten voor meer beelden. 'Are You The One?: De Perfecte Match' is vanaf 17 oktober iedere zondag om 19:00 te zien op MTV (Ziggo #23 / KPN #20). Kan je niet zolang wachten? Bingewatch dan vanaf nu hier seizoen 1 t/m 8 van 'Are You The One USA'.