MTV News Recap: Week 12

Van Billie Eilish die het internet brak met haar nieuwe kapsel tot Lil Nas X die een krachtige brief schreef aan zijn 14-jarige zelf. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 22 maart 2021


Billie Eilish brak afgelopen week het internet met haar nieuwe blonde look. Iedereen is lyrisch van het nieuwe haar van de zangeres en dat was zeker te merken aan het aantal likes dat haar foto ontving. Binnen zes minuten had de zangeres al een miljoen likes (!) behaald en daarmee brak ze het record. Wij hebben de kapper al gebeld en weten precies wat we willen tijdens onze volgende afspraak!

Dinsdag 23 maart 2021

Chrissy Teigen en Kris Jenner delen een hilarische video waarmee ze hun nieuwste samenwerking aankondigen. In de video zien we hoe ze brainstormen over een nieuw idee en dat gaat niet zonder slag of stoot… Letterlijk! Chrissy komt met een aantal gekke ideeën en Kris maakt maar al te goed duidelijk wat ze ervan vindt. Wanneer Chrissy het lijkt op te geven ontstaat het fantastische idee 'Safely'. Hun nieuwe schoonmaakproducten lijn die geheel plantaardig is en veilig voor het hele gezin! Wij kunnen niet wachten om als ons geld uit te geven aan dit heerlijke product!

Woensdag 24 maart 2021

Kim Kardashian hield een pyjamaparty met vrienden en familie om haar nieuwe SKIMS te showen aan de wereld. Het duurde niet lang voordat het feestje uit de hand liep… De realityster liet zien hoe haar feestje een bijzondere draai nam toen ze de alcoholische versnaperingen gevonden hadden. Zo zagen we hoe Kim en haar zusjes een aantal dansmoves uit de kast trokken en liet ze ook nog eens zien hoe haar oor opnieuw gepiercet werd. Hopelijk krijgen wij de volgende keer ook een uitnodiging!

Donderdag 25 maart 2021

Ho eens! Rihanna heeft gezegd dat ze een nieuw nummer uit gaat brengen! De zangeres behaalde eerder deze week een indrukwekkende mijlpaal. Haar album Anti heeft namelijk al meer dan 5 jaar constant in de Billboard 200 gestaan en daarmee is zij de eerste vrouwelijke en zwarte artiest die dat voor elkaar heeft! Natuurlijk waren de fans lyrisch van de mijlpaal, maar zij (en wij) gingen al helemaal uit hun dak toen ze lazen dat de zangeres dit nieuws wil gaan vieren met een nieuwe track. Nou RiRi kom maar door, wij kunnen nu al niet wachten!

Vrijdag 26 maart 2021

Lil Nas X bracht zijn nieuwe nummer 'MONTERO (Call Me By Your Name)' eindelijk uit. Hij had al een tijdje aangegeven dat dit nummer er aan zat te komen en nu is het eindelijk daar. Inclusief een fantastische videoclip. De Old-Town-Road-zanger deelde online een brief die hij schreef aan zijn 14-jarige zelf over zijn seksuele geaardheid. Hij hoopt met deze brief deuren te kunnen openen voor andere queer mensen en wij denken dat hij dat hiermee zeker doet! Mocht je ons missen, wij zijn de rest van de dag MONTERO aan het streamen!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).